Astrologija

3 ZNAKA HOROSKOPA MENJAJU POSAO U FEBRUARU 2024! Bez pogovora prelaze na BOLJE, novčanici postaju deblji, a život lakši

Autor Tamara Veličković

Astrološkinja otkriva kome će februar 2024. godine doneti ogromne promene u karijeri!

Izvor: Shutterstock/Hakim Graphy

Februarski mlad Mesec u ambicioznom znaku Vodolije doneće velike promene na polju karijere mnogim znacima horoskopa. Poznata astrološkinja Julija Lifanova objašnjava zašto Pluton i Venera sa Marsom mogu da pomognu znacima Zodijaka da naprave veliki iskorak u poslu. Februar je mesec kada će se suočiti sa ogromnim promenama koje mogu da transformišu njihov život, kaže astrologija. Evo o kojim znacima je reč:

OVAN

Mlad Mesec može da vam donese novi tim na poslu, ali reč je o ljudima koji su delimično povezani sa vašim prošlim vezama. Na primer, stari kolega može da se vrati i ponudi vam da radite zajedno na novom projektu. Bićete više uključeni u aktivnosti koje zahtevaju upotrebu nekih inovativnih tehnologija i marketing u zajednici. Verovatno ćete razmišljati o pokretanju društvenih mreža i stranica za promociju svojih usluga.

BIK

Mlad mesec 9. februara 2024. godine biće u vašem polju karijere, što ukazuje na veliko unapređenje ili novi zadatak. Venera će biti u znaku Jarca koji je odgovoran za napredovanje i pod uticajem Marsa će dobiti dosta energije da krene napred. Važno je da je Uran u vašem znaku, što znači da će vam doneti potrebu da promenite uobičajeni tok delovanja kako biste postigli svoj cilj. Pred vama će se sigurno pojaviti novi cilj, ali moraćete da koristite jedinstvene metode. Zato početkom februara možete da se odlučite za učenje, dodatnu edukaciju ili usavršavanje veština.

VODOLIJA

Mlad Mesec je u vašem znaku, što bi moglo da donese potpuno novi ciklus u vašem životu. Sunce i Mesec će biti u kvadratu sa Uranom, u vašem sektoru doma i porodice, tako da ćete ozbiljno morati da promenite svoje navike i rutinu da biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Ovo ćete shvatiti kao krizu jer će Lilit biti u polju transformacije, pa može da donese strahove od gubitka uobičajenog načina života. Važno je da ne odustajete ovog meseca. Potrudite se da prebrodite sve poteškoće i dobićete nagradu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO/T.V.)