Astrologija

3 ZNAKA NA UDARU VELIKIH PROMENA SA NOVCEM! Stiže ključan događaj po horoskopu, čuvajte se PREVARA i TAJNI

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva ko može da očekuje velike promene u finansijama tokom mladog Meseca u Ribama.

Izvor: Shutterstock

Mlad Mesec 10. marta u znaku Riba biće prilično težak jer je u konjunkciji sa planetom zakona i pravila, Saturnom. Pošto se nova energija uvek rađa tokom mladog Meseca, ovaj put će biti povezana sa pravilima i odgovornostima koje mogu da budu regulisane zakonom. Zato 10. marta mnogi ljudi mogu da započnu novi finansijski ciklus u životu, koji može da bude povezan sa štednjom i kreditima. Ribe su znak koji često donosi tajne, ali i prevaru. Evo kojim znacima horoskopa stižu najveće promene:

LAV

Mlad Mesec je 10. marta u konjunkciji sa Saturnom u vašem polju porodičnih finansija, što znači da se promene odnose na novac koji je zarađen u paru. Na primer, prihod vašeg partnera može da se promeni ili vi možete da preuzmete nove finansijske obaveze. Ovaj mlad Mesec može da vam donese novi kredit, plaćanja na rate ili finansijske obaveze prema nekim institucijama.

VODOLIJA

Mlad Mesec se dešava u vašem finansijskom polju, što znači da ćete možda dobiti platu ili ćete uštedeti novac. Moguće je da ćete imati novu finansijsku odgovornost prema starijem rođaku. Mnogim Vodolijama mlad Mesec može da donese novi izvor prihoda, zvaničan i ozbiljan. To može da bude povezano sa radom na društvenim mrežama, u bolnici ili nekom vrstom tajnih finansijskih plaćanja.

STRELAC

Tokom ovog mladog Meseca, vladar vašeg finansijskog polja, Saturn, biće u sektoru nekretnina. To znači da ćete imati nova finansijska ulaganja vezana za stanovanje. Na primer, možete da podelite imovinu, uzmete kredit ili ćete imati potpisan novi dokument koji se odnosi na stambene obaveze.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)