Astrologija

U APRILU 2024. NAM STIŽE NAJMOĆNIJI ASTRO FENOMEN! Počinje novo poglavlje za sve znake horoskopa

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva kako će kalendar punog Meseca u aprilu 2024. godine promeniti život znacima horoskopa!

Izvor: sarayut_sy/Shutterstock

Pun Mesec će se dogoditi 23. aprila 2024. godine. Svoju najsjajniju tačku dostiže oko 19:49 časova. Ovaj pun Mesec se naziva i Ružičasti Mesec, a on simbolizuje početak proleća i žensku energiju. Astrologija kaže da ćemo već sredinom aprila osetiti drugačiju energiju. Veruje se da ova faza predstavlja ponovno rođenje, rast i obnovu.

Za Ružičasti Mesec se kaže simbolizuje ljubav i saosećanje, ali i emocionalno isceljenje. Ružičasti pun Mesec je povezan sa negovanjem pozitivne energije i razvojem međuljudskih odnosa. Ovaj Ružičasti Mesec je u Škorpiji, koja će pokrenuti proces introspekcije i samootkrivanja.

Pravo je vreme da se oslobodite starih navika i verovanja, savetuje astrologija. Ovu moćnu energiju najbolje je iskoristiti za postavljanje važnih ciljeva za budućnost. Energija Škorpije se odnosi na dugo očekivane rezultate. Svaki znak Zodijaka može da bude pod uticajem energije ove Mesečeve faze.

Ružičasti Mesec jedan je od najiščekivanijih nebeskih fenomena godine zbog svoje moćne energije. Ovaj događaj punog Meseca obećava veliku dozu transformacije, duhovnog rasta i senzualnog zadovoljstva. Prema tome, pravo je vreme da otvorite novo poglavlje u svom životu!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)