Astrologija

VELIKI PREOKRET ZA 6 ZNAKOVA! Neočekivani početak juna 2024, horoskop otkriva kakve promene stižu

Autor Tamara Veličković

Ako ste na spisku horoskopskih znakova koji slede u nastavku, Cvetni Mesec u junu 2024. vam donosi dramatične promene!

Izvor: Shutterstock/agsandrew

Cvetni Mesec je ime predstojećeg punog Meseca u Strelcu koji počinje 23. maja 2024. godine. U ovo doba godine počeli su da se otvaraju cvetni pupoljci, zbog čega posle Ružičastog Meseca dolazi Cvetni Mesec. Ovoga puta će biti u Strelcu - nemirnom, aktivnom, a ponekad i avanturističkom horoskopskom znaku. Ovo su znaci horoskopa kojima će Pun Mesec u Strelcu doneti dramatične promene!

OVAN

Pun Mesec u Strelcu će proći kroz vaše deveto polje. Sreća će svakako biti na vašoj strani! Ovo je odličan trenutak da okušate svoju sreću i isprobate se u nečemu što je potpuno novo za vas. Sve ćete lako uspeti da uradite, zato je važno da iskoristite energiju Cvetnog Meseca.

BIK

Energija Meseca u Strelcu će proći kroz vaše osmo polje, zabranjene teme. Možda ćete želeti da doživite nova iskustva u vezi. Obavezno razgovarajte o tome sa svojim partnerom. Zapamtite da pored sebe imate ljude koji su spremni da vas podrže u teškim trenucima. Nemojte se plašiti da im se obratite za savet.

BLIZANCI

Kraj maja biće pun događaja za vas! Pun Mesec u Strelcu će se kretati kroz vaš sektor dugoročnih partnerstava i braka. Ako ste već u vezi, pokušajte da iznenadite svoju drugu polovinu novim izlaskom. Kratko zajedničko putovanje je odlična opcija! Ako ste sami, onda ne brinite. Cvetni Mesec i tranziti Venere i Jupitera krajem maja 2024. sigurno vam neće dozvoliti da budete sami.

RAK

Ako već dugo razmišljate o kursevima dodatne obuke, onda bi trebalo da se prijavite krajem maja! Pun Mesec će uticati na vaš sektor ravnoteže između posla i ličnog života, kao i na odnose sa kolegama. Horoskop vas savetuje da pažljivo razmotrite informacije koje dobijate u ovom periodu. Ako preuzmete inicijativu, Strelac će vas nagraditi po pitanju obrazovanja.

STRELAC

Cvetni Mesec u Srelcu vas savetuje da ne ostajete kod kuće tokom punog Meseca! Pokušajte da ispunite dane novim saznanjima i poznanstvima. Vaš životni stil prolazi kroz transformaciju. Ovo je trenutak kada ćete uvesti zdravije navike, baviti se sobom i biti zadovoljni novom energijom.

VODOLIJA

Vaši životni planovi mogu drastično da se promenite. Tokom punog Meseca možete da steknete nova znanja koja će vas naterati da promenite svoju viziju života. Pošto je jedanaesto polje povezano i sa vašim okruženjem, budite spremni da upoznate nove ljude. Zapamtite i da ćete morati da se odreknete starih stvari da biste stvorili nove. Ne plašite se promene!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)