Astrologija

VREME JE ZA ODLUKE, PROMENE I REŠENJA: Horoskop donosi karmu, trajaće do 21. jula, a ko može da se raduje?

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva šta donosi Mars u Biku od 10. juna do 21. jula 2024. godine!

Izvor: New Africa/Shutterstock

Planeta budućeg čvora u Ovnu počinje svoje kretanje u znaku Bika, u kome se nalazi Uran. To znači da, prema horoskopu, u životu svake osobe može da se dogodi iznenađenje! Mars je planeta koja 2024. godine određuje događaje koji su povezani sa karmom svake osobe, budući da je dispozitor Čvora ​​budućnosti u Ovnu.

Svaki prelazak ove planete u određeni znak stavlja akcenat na ovu oblast, tako da od 10. juna mnoge stvari mogu da promene vaš ugao posmatranja. Ako ste skoro ceo maj i deo juna bili zauzeti postizanjem svojih ličnih ciljeva, možda ste bili prilično sebični u pogledu sopstvenih potreba. Onda će vas upravo Mars naterati da oštro razmislite o finansijama i samopoštovanju.

Šta bi moglo da se dogodi dok je Mars u Biku?

Mars će proći kroz Bika od 10. juna do 21. jula, a najvažniji period njegovog tranzita je konjunkcija sa Uranom od 14. do 18. jula 2024. godine. Ovih dana su velike šanse za dramatičan događaj koji je vezan za potrošnju ili za ponašanje određene osobe. Ne smemo da zaboravimo da Mars za svaku osobu znači određenu osobu, a ta osoba negde sredinom jula može da vam učini nešto važno. Ako sada tražite posao, onda se može pojaviti osoba koja će vam ga ponuditi. Može se odnositi na oblast informacionih tehnologija i onlajn projekte.

Zanimljivo je da će ovih istih dana Sunce biti u trigonu sa Marsom i Uranom iz znaka Raka, što može da donese akcenat na pitanja nekretnina i porodice. Na primer, vaš partner može da vam ponudi da živite zajedno ili ćete možda imati muškog kupca vašeg doma. U svakom slučaju, sve što se dešava imaće prilično nagli razvoj događaja, čak i teško predvidljiv jer u aspektu učestvuje planeta Uran, koji donosi iznenadne situacije.

Konjunkcija Marsa i Urana

Na dubljem nivou, 16. jula 2024. godine, svi ćemo želeti da iskočimo napred i evoluiramo u prosperitetniju budućnost. Mars je snaga volje, a Uran je duhovni razvoj. Ove planete će zajedno doneti energiju stvaranja, ali će proći kroz neku vrstu avanture. Na primer, iznenada ćete se uklopiti u putovanje na daleku destinaciju ili ćete možda dati otkaz i potpuno promeniti karijeru.

Negativno značenje Marsa u Biku

Iznenadne i nepromišljene radnje su takođe povezane sa ovim tranzitom - posuđe može češće da se lomi ili će se neko ponašati prilično oštro prema vama. Važno je da budete oprezni sa strujom i kućnim aparatima, kao i da se čuvate impulsivnih reakcija.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)