3 PARA HOROSKOPA NA TEŠKOM TESTU LJUBAVI! Pogledajte da li ste na crnoj listi, do jeseni 2024. mogući raskidihoros

Astrologija otkriva koje horoskopske znakove čekaju teški ljubavni testovi do jeseni 2024. godine!

Shutterstock/Kaspars Grinvalds

Prema astrolozima, parovi horoskopa koji slede u nastavku osuđeni su na neuspeh. Vezama u kojima već postoje prekidi i problemi sledi kraj. A ako se u funkcionalnim odnosima pojave određene neprijatne situacije, razdvajanje može da se izbegne. Ako ste na crnoj listi horoskopa, zvezde vas savetuju da ovo shvatite kao priliku za rast.

OVAN I VAGA

Ovaj par čekaju intenzivni sukobi i nesporazumi. Oba partnera će biti pod pritiskom, što će dovesti do čestih svađa. Kada Ovan ima prednost u karijeri, Vagi treba više romantike. Kada Ovan ima odličan ljubavni period, što će se desiti u avgustu, interesovanja Vaga će biti drugačija. Ovan, poznat po svojoj impulsivnoj i strastvenoj prirodi, osetiće potrebu za akcijom i avanturom. Vaga, s druge strane, žudi za harmonijom i ravnotežom. Do sukoba će doći kada Ovan bude brzo donosio odluke bez konsultovanja sa svojim partnerom, zbog čega će se Vaga osećati zanemareno i potcenjeno. Do jeseni će neko od ova dva znaka odlučiti da krene svojim putem kako bi pronašao svoj unutrašnji mir.

BLIZANCI I DEVICA

Ovaj par ima veoma interesantan uticaj planete Merkur, jer je vladar oba znaka. Ipak, ovo može da bude izuzetno nepovoljno. Ovog leta Merkur će biti retrogradan između 4. i 28. avgusta, što je ključni period za vezu Blizanaca i Device. Zvezde će ih testirati kroz njihove lične razlike. Blizanci, avanturistički raspoloženi i otvoreni za nova iskustva, osećaće se ograničeno zbog analitičke i kritičke prirode Device. Komunikacija, iako će u početku biti jaka, pretvoriće se u napetost i frustraciju. Devica će postati sve kritičnija prema nepredvidivom ponašanju Blizanaca.

LAV I ŠKORPIJA

Odnos Lava i Škorpije biće obeležen borbom za moć i ljubomorom. Lav će, sa svojom potrebom za divljenjem, često dolaziti u sukob sa Škorpijom koja je intenzivna i posesivna. Ovog leta Lav će nastojati da bude u centru pažnje, što će pobuditi nesigurnost Škorpije. On će zauzvrat pokušati da kontroliše i manipuliše kako bi održao uticaj na partnera. Ova dinamika će stvoriti napetost, a strast u njihovoj vezi pretvoriće se u ljutnju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka  espreso tiktok

(MONDO/T.V.)