Kako voleti posle ovoga? 5 znakova horoskopa na korak od krize odnosa, stiže "ljubavni skandal"

Astrologija otkriva zašto će 2. oktobar 2024. godine biti početak kriza u ljubavnim odnosima!

Shutterstock/New Africa

Pomračenje u Vagi 2. oktobra dešava se pod uticajem Čvora ​​prošle karme. Sve što započnete u ljubavnoj sferi tokom ovog perioda može da bude nepouzdano i prilično skandalozno. Proverite listu znakova horoskopa koji će se suočiti sa velikom krizom, možda biste želeli da se pripremite da biste izbegli iskušenje:

VAGA

Možete da se nađete usred ljubavnog skandala "tamnog Meseca", jer se u vašem znaku dešavaju mlad Mesec i pomračenje 2. oktobra. To je slučaj kada vaše flertovanje može da izazove ne samo ljubomoru vašeg partnera, već i da dovede do obične svakodnevne svađe koja vodi do razvoda.

OVAN

Pomračenje će uticati na vaš sektor odnosa - 2. oktobra možete da uđete u vezu koja će na kraju doći glave svima. Ovo može da bude afera sa osobom koja je u braku. Budite oprezni, jer zbog jake strasti sa Venerom u Škorpiji možete da uronite u istinski intenzivnu intimnu strast. Ipak, do punog Meseca 13. aprila 2025. suočićete se sa realnošću ovog odnosa.

BLIZANCI

Pomračenje 2. oktobra moglo bi da vam donese fatalni flert ili romansu koja će vam bukvalno preokrenuti život, sve do iznenadne trudnoće, pošto se u dečijem sektoru javljaju mlad Mesec i pomračenje, što znači da može da donese neplanirani događaj. Međutim, za mnoge Blizance, verovatnoća da će upasti u neku vrstu zbrke je zaista velika, jer trigon od Jupitera ka Suncu i Mesecu može da inspiriše flert, koji je teško odbiti.

STRELAC

Očekuje vas događaj koji može da vas izvede iz zone prijatelja, brzo i neočekivano. Na primer, možete da počnete da komunicirate sa muškarcem ili ženom, što na kraju može brzo da se razvije u intimni odnos tokom pomračenja. Budite oprezni, jer za oženjenog Strelca takav događaj može da donese skandal u porodici, a tajna će ipak postati očigledna u decembru.

BIK

"Kancelarijska romansa" može da postane nešto "sa nastavkom", ali kratkog trajanja. Pomračenje se dešava u vašem radnom sektoru, ali dispozitor Venera biće u sektoru odnosa. Možete da flertujete sa kolegom ili preterate sa pažnjom na poslovnoj zabavi, što na kraju preti skandalom. Pomračenje 2. oktobra može da donese situaciju koja će vas učiniti epicentrom ogovaranja u timu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI  Kurir televizija