Najsrećniji znak horoskopa u oktobru 2024: Veliki iskorak, ljubavna priča ili posao potpisan na papiru

Astrologija otkriva kom znaku horoskopa oktobar 2024. godine donosi najveću sreću!

Shutterstock/FotoCuisinette

Sudbonosno poboljšanje! Do kraja meseca očekuje se svetao iskorak, ali horoskop savetuje - ako osećate tenziju, važno je da budete strpljivi. Isplatiće se! Drugi mesec jeseni obećava da neće biti ništa manje dinamičan od septembra. Horoskop ponovo stvara svetlu emocionalnu budućnost za Ovna.

To će prvenstveno biti povezano sa porodicom i nekretninama, kao i odnosima koji sežu iz prošlosti. Mlad Mesec i pomračenje 2. oktobra u znaku Vage javljaju se u sektoru braka i partnerstva, što svakom Ovnu obećava pojavu nove veze u životu. To, na primer, mogu da budu ljubavna priča ili posao koji je potpisan na ugovoru.

Čini se da pomračenje sa mladim Mesecom uvek najavljuje početak novog ciklusa, ali posebnost ove lunacije je u tome što se dešava na čvoru prošle karme. Ovo sugeriše da ćete otplatiti karmičke dugove, a možda će u vaš život doći osoba sa kojom ste bili povezani u prethodnoj inkarnaciji.

Vrhunac svih dešavanja biće vodeni trigon između Venere i Marsa od 5. do 9. oktobra, što će pozitivno uticati na vaše odnose. Verovatno ćete vi i vaš partner ili nova osoba imati dubok i poverljiv dijalog. Sadržaće "beleške za spasavanje", na primer, možete da budete zajedno sa nekom osobom jer joj je potrebna vaša pomoć. Ipak, od 13. do 15. oktobra 2024. godine, formira se trigon između Sunca i Jupitera u vazdušnim znacima, koji može da donese inspiraciju iz dogovora sa poslovnim partnerom ili nekim vama bliskim. Čak je moguće da ćete zaključiti ugovor koji ste možda promovisali još od juna 2024.

Pun Mesec i pomračenje 17. oktobra javljaju se u znaku Ovna, što znači da će se u vašem životu dogoditi razjašnjenje nekog pitanja. Donećete važnu odluku, koja može da bude vezana za mesto gde živite, vašu porodicu, kao i za vaš odnos sa roditeljima i porodicom. Mars, kao dispozitor budućeg čvora, biće u sektoru nekretnina, tako da možda razmišljate i o preseljenju ili renoviranju.

Ipak, čvor prošlosti će svakako doneti iskorak u karijeri tokom Pomračenja, što će biti posebno aktuelno u trenutku vatrenog trigona sa Mesecom u Ovnu 25. i 26. oktobra. Ako radite za sebe ili želite da pokrenete sopstveni biznis, onda ćete od 17. oktobra pa do kraja meseca uspešno unaprediti ovo pitanje. Uživajte!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI  Kurir televizija