Žene se pitaju kako da postanu centar njegovog sveta: Otkrivamo šta voli i ne podnosi, ništa ne očekujte odmah

Astrologija otkriva kako da osvojite muškarca rođenog u znaku Vage!

Cinzia Camela / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

U vašem životu se pojavio muškarac Vaga, a imate osećaj da ne možete da doprete do njega? Želite da postanete centar njegovog sveta, ali ne znate kako? Ovo su česta pitanja koja astrolozi dobijaju od mnogih žena. Postoje mali trikovi koji pomažu u osvajanju srca ovog vazdušnog znaka. Pre nego što pročitate šta nalaže horoskop, važno je da razumete kakav je muškarac rođen u znaku Vage.

Venera, vladajuća planeta Vage, ima snažan uticaj na njih. Takvi ljudi cene estetiku i lepotu, a njihov govor je kao med za uši. U vezama, muškarac Vaga voli da izvodi "viteška" dela i zna kako lepo da se brine o svojoj saputnici. Ako vam je potrebno da redovno dobijate prelepe bukete cveća, onda svakako bolje pogledajte muškarce rođene u znaku Vage!

Muškarac Vaga je i miran i razigran. Voli da kombinuje neskladne stvari i pronađe ravnotežu. Na primer, on može da bude najvredniji i najproduktivniji čovek u timu tokom cele radne nedelje, ali vikendom se pretvara u kralja žurki. Inače, obavezno pitajte muškarca Vagu o njegovim omiljenim mestima! Astrolozi kažu da su njegove preporuke uvek vredne truda, jer ima odličan ukus. Od njega od prvog susreta ne treba očekivati odlučnu akciju. Čoveku vazdušne stihije treba vremena da za sebe donese konačnu odluku.

A ovih 5 saveta će vam pomoći da okrenete situaciju u svoju korist:

1. Ne žurite

Muškaraca Vaga nikada ne žuri da donese odluke. Potrebno mu je vreme da izvaga prednosti i nedostatke, razmotri sve moguće ishode događaja. Ako ste predstavnik elementa zemlje, onda će vam ovaj pristup biti blizak! Nemojte ga požurivati, dajte mu priliku da sam donese odluku. Samo tako će biti siguran da radi pravu stvar.

2. Preuzmite vodeću ulogu u porodičnim stvarima

Muškarac Vaga biće zahvalan ženi koja uživa u porodičnom domu. Ako njegova izabranica može da preuzme ulogu lidera u svakodnevnim stvarima, onda će muškarac Vaga moći da se koncentriše na svoj posao. U isto vreme, muškarcu Vagi ne smeta da pomaže u kući! Ne morate sve sami. Podelite obaveze tako da muškarac Vaga ne mora da se bavi procesom donošenja odluka. Na primer, možete direktno da ga zamolite da opere sudove ili naruči hranu svakog petka.

3. Oživite njegove slike iz glave

Čovek kojim vlada Venera provodi mnogo vremena u svojoj glavi. Ako možete da oživite neverovatne slike iz njegove glave, onda će vas muškarac Vaga nositi u naručju do kraja života! Na šta obraća pažnju? Kakve komplimente daje? Šta on pretražuje na internetu? Budite "detektiv" i saznajte njegove misli pre nego što ih izgovori!

4. Slušajte ga

Pažljiv muškarac Vaga može da vas "testira" pre nego što preduzme akciju. Obavezno obratite pažnju na njegova "čisto teorijska" pitanja! Odgovorite na njih iskreno i uverite se da vaš partner razume vašu poentu. Na primer, ako ste se šalili da još niste spremni za porodicu, onda će muškarac Vaga to sigurno čuti i izvući svoje zaključke. Možda neće odmah razumeti da je to bila šala, pa je bolje da to odmah naglasite.

5. Ne osuđujte ga

Muškarac Vaga je po prirodi veoma nežna i diplomatska osoba. U vezi može da bude kao otvorena knjiga. Znaćete sve što se dešava u njegovom srcu. Cenite ovu otvorenost! Muškarac Vaga neće moći da ostane imun ako njegova saputnica počne da mu zamera osetljivost.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI  Kurir televizija