Počela nedelja koja menja sve iz korena: Hitni saveti za znake horoskopa, kod jednog je ključno šesto čulo

Astrologija otkriva hitne savete za sve znake horoskopa od 14. do 20. oktobra 2024. godine.

Shutterstock/agsandrew

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024. godine donosi uzbudljiva dešavanja svim znacima horoskopa, ali astrolozi kažu da je reč o posebnoj nedelji koja može da vam promeni život. Donosimo najvažnije savete koji će vam pomoći da ostvarite ciljeve!

OVAN

Ove nedelje zvezde vam preporučuju da iskoristite svoju prirodnu energiju za postizanje svojih ciljeva. Ovo je dobar period za početak novih projekata ili završetak starih. Očekuje vas mnogo prilika i šansi, ali važno je da ne zaboravite na balans između posla i odmora! Obratite pažnju na komunikaciju sa kolegama i prijateljima. Moguća su nova poznanstva ili korisne veze koje mogu da odigraju važnu ulogu u budućnosti.

BIK

Došao je period kada možete duboko da radite na sebi i svojim odnosima. Vaša intuicija sada će biti posebno jaka. Slušajte svoj unutrašnji glas, posebno kada donosite važne odluke. Odvojite vreme za učenje ili naučite nešto novo. Kursevi, knjige ili dodatne obuke će doprineti vašem razvoju i širenju vidika.

BLIZANCI

U narednim danima vas očekuje puno aktivne komunikacije. Iskoristite svoje prednosti u uspostavljanju veza i deljenju ideja. Ne plašite se da postavljate pitanja i učestvujete u diskusijama. Pokušajte da pratite svoje emocije. Meditacija ili joga mogu da vam pomognu da se nosite sa stresom. Takođe, fokusirajte se na fizičku aktivnost koja vam donosi radost.

RAK

Poznati ste po svojoj osetljivosti i intuiciji. Ove nedelje pokušajte da svoje emocije usmerite u konstruktivnom pravcu. Vežbajte meditaciju ili vodite dnevnik da biste bolje razumeli svoja osećanja. Nemojte se plašiti da izađete iz svoje zone komfora, zadržite optimističan stav i budite spremni na promene.

LAV

Ove nedelje uspećete da postignete uspeh ako uzmete u obzir nekoliko važnih tačaka. Koristite svoju kreativnost da rešite probleme. Pokušajte da sagledate situacije iz različitih uglova, to će vam pomoći da pronađete nestandardna rešenja i izbegnete rutinske pristupe. Ne zaboravite da nisu svi samouvereni kao vi. Budite pažljivi prema osećanjima drugih, vaša podrška i razumevanje mogu da postanu važni za voljene osobe.

DEVICA

Ova nedelja može da vam donese i izazove i prilike. Poznati ste po svojoj pažnji na detalje i organizacionim veštinama. Iskoristite ovaj kvalitet u potpunosti - planirajte događaje, kreirajte liste obaveza i držite se rasporeda. Na profesionalnom planu pokušajte da izbegnete sukobe i ponašajte se taktično i konstruktivno. Vaša sposobnost analize i kritičkog razmišljanja pomoći će vam da se nosite sa bilo kojim izazovom.

VAGA

Ove nedelje pokušajte da nađete vremena za samoizražavanje - kreativne aktivnosti i razmišljanje će vam pomoći da vratite unutrašnju ravnotežu. Zapišite svoje misli o tome šta vam je važno i koje korake treba da preduzmete da biste to postigli. Budite pažljivi sa svojom potrošnjom. Pokušajte da izbegnete impulsivne kupovine i razmislite dvaput pre nego što bilo šta kupite.

ŠKORPIJA

Vreme je za promene! Poznati ste po svojoj strastvenoj prirodi, ali sada je važno da ostanete hladni i da ne budete previše emotivni. Vežbajte tehnike dubokog disanja ili meditaciju da biste kontrolisali napetost i izbegli konflikt. Mogu da se pojave neplanirani sastanci ili razgovori. Nemojte ih izbegavati, već naprotiv, pokušajte da otvoreno razgovarate o svim važnim temama.

STRELAC

Iskoristite ovu nedelju za učešće u zanimljivim događajima, radionicama ili sastancima. Sada možete da pronađete nešto novo i inspirativno. Ovo vreme je odlično za filozofsko razmišljanje, čitanje knjiga ili gledanje filmova koji će vam pomoći da dublje razumete sebe.

JARAC

Sada je važno da se fokusirate na svoje ciljeve i da ne propustite prilike koje će vam pružiti sudbina. Ova nedelja je dobro vreme za diskusiju o idejama koje mogu da dovedu do poboljšanja procesa na radnom mestu. U vašem ličnom životu mogući su manji nesporazumi ili sukobi. Zapamtite da je vaše mišljenje važno i nemojte se plašiti da ga izrazite.

VODOLIJA

Pokušajte da otvoreno razgovarate o svojim osećanjima i željama. Ovo je period kada iskrenost i otvorenost mogu da ojačaju vašu vezu sa partnerom. Možda je važno da imate romantično veče da biste obnovili intimnost i razumevanje. Ne zaboravite na svoje zdravlje. Redovno vežbanje, pravilna ishrana i adekvatan san pomoći će vam da održite nivo energije.

RIBE

Ove nedelje trebalo bi da se fokusirate na harmoniju svog unutrašnjeg sveta i jačanje odnosa sa drugima. Mogući su emotivni razgovori koji će pomoći da se bolje razumete. Vaša osetljivost može da vas učini podložnijim stresu, pokušajte da izbegnete konfliktne situacije i provokacije. Imate razvijeno šesto čulo, koje u ovom periodu može da bude posebno snažno.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI  Kurir televizija