• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno: Rekonstrukcija Pančevačkog mosta

Izvor MONDO/Tanjug

Do kraja godine biće rekonstruisan Pančevački most.


Ministarka gradevinarstva, saobracaja i infrastrukture Zorana Mihajlovic najavila je danas da ce do kraja godine biti rekonstruisan Pancevacki most i da ce ilegalne šljunkare koje se oko njega nalaze biti uklonjene.

"Zajednickim snagama'' resornog ministarstva, JP Putevi Srbije, JP Železnice Srbije i grada Beograda, taj most ce biti ureden prvi put posle 10 godina.

''Uredicemo kolovoz, Železnice Srbije ce zaštiti most od korozije, grad Beograd ce ga osvetliti i do kraja godine Pancevacki most ce izgledati potpuno drugacije'', istakla je Mihajlovic.

Osim radova na samom mostu, resorna ministarka je najavila da ce sve ilegalne šljunkare koje se oko njega nalaze biti izmeštene.

''Pronaci ce im se drugo mesto gde ce placati sve svoje obaveze'', rekla je Mihajlovic i dodala da je procena da Grad i država mogu da ostvare prihod od blizu cetiri miliona evra od poreza, doprinosa i luckih radova koji ce se, kako je rekla, naplacivati, a to mesto ce biti proglašeno luckim podrucjem Beograda.

Na Pancevcu Nova godina ne dolazi

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovicic zahvalio je ministarki i njenom timu na pažnji koju ukazuju Pancevackom mostu buduci da je taj most, prema njegovim recima, jedan od problema na koji se stanovnici Palilule najviše žale.

''Gradani su me svaki dan u opštini pitali kada ce most biti rekontruisan, a jednako nam je drago što ce se ukloniti i škljunkare'', rekao je Jovicic.

On je naveo da je podrucje na kome se sada nalaze ilegalne šljunkare jedna od najatraktivnijih lokacija u Beogradu ''poput onih gde se gradi Beograd na vodi''.

Prema Jovicicevim recima za pet ili 10 godina bice sagraden ''potpuno novi grad''.

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ldjidji

hocemo novi most necemo rekonstrukciju ovog

A logika

Planiraju da grade novi most tu u blizini iz Višnjice, te umesto kad taj završe da renoviraju Pančevac, za 2 do 3 godine, ali ne, ceo grad mora da ostane u haosu, da se vidi da se nešto radi-gradi

XYZ

@A logika Rodjo da pratis vesti video bi da ce taj novi most biti za 3-4 godine a da isto tako "Pancevac" ne moze u ovom stanju docekati taj period. Nesto slicno kao Gazela pre 7-8 godina

special image