AMSS je u saopštenju večeras najavio da se zbog održavanja Kružne trke Ušće – „Memorijal Mirko Butulija” zatvaraju sledeće ulice: Bulevar Nikole Tesle od Brankovog mosta – (Bulevar Mihajla Pupina) do Trešnjinog cveta.

Takođe, Kružna Ulica Ušće od parkinga TC „Ušće” i sve to u vremenskom periodu od 12. septembra u 00 časova do 13. septembra u ponoć.

Vozila JGP-a će se za vreme održavanja manifestacije kretati izmenjenom trasom i to:

– vozila javnog prevoza sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 u navedenom periodu kretaće se u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta, Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta, a dalje redovnom trasom;
– vozila sa linija 27E i 35 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, ulicama Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa „Novi Beograd /Blok 20/”;
– vozila sa linije javnog prevoza 60 će u vreme održavanja manifestacije saobraćati u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)” sledećom trasom: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a na izmenjenoj trasi.

AMSS podseća da je građevinska sezona u punom jeku i upozorava da zbog većeg broja vozila može dolaziti do povremeno usporenije vožnje na mestima gde su radovi u toku ili na kojima zbog obustava vozači moraju koristiti alternativne putne pravce.

(Mondo/Tanjug)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.