Da mala matura nije mala stvar u životu, pokazuju snimci sa proslava kraja školske godine kada su maturanti skakali u reke, fontane, pravili bakljade...Kada je na red stiglo matursko veče, većina roditelja je morala da odvoji poprilično velike sume novce da bi odgovorila na visoke zahteve dece koja žele da dođu na maturu u skupom iznajmljenom automobilu.

Tri maturanta Osnovne škole "Stefan Dečanski" iz Železnika su rešila da uđu u legendu i da naprave originalnu "foru" koja će se pamtiti, i koja neće oštro "udariti po džepu" njihove roditelje. Oni su se pojavili u prikolici traktora na maturi ispred svojih drugara, drugarica, nastavnika i roditelja!

Maturanti Instagram/moj_beo_grad_

Dok se traktor probijao među parkiranim automobilima i onima koji su došli da male maturante isprate na slavlje, svi su snimali mladiće koji su sedeli na klupi u prikolici, dok su iza njih bili drugari. Snimak je izazvao oduševljenje i na internetu, a korisnici društvenih mreža njihovu ideju smatraju originalnim, kao i pokazateljem skromnosti.

Originalno”, “Bravo za momke”, “Kraljevi grada”, “Tako je, šmekeri”, samo su neki od komentara, a mnogi su istakli da mladiće nema zbog čega da bude sramota, jer se na snimku čuje kako jedan od učenika ponavlja "da ga je sramota."

(MONDO)