Na Instagram stranici "serbialive_beograd" objavljen je snimak na kome se vidi žena koja krade novogodišnje ukrase, kako navode stanari zgrade u Ulici Bogdana Žerajića u Rakovici u Beogradu.

Uz video-snimak objavljen je i opis u kome se navodi da jedna žena krade sve što se nađe u hodniku zgrade. Upravnik zgrade tvrdi da je žena prvi put ukrala sijalice sa jelke i ukras, a drugi put novogodišnju dekoraciju i pšenicu za Božić. Istakao je da se stanari i on plaše da sad ne krene da ulazi u stanove kako bi uzela šta joj je potrebno. 

Na snimku se vidi da žena "opušteno" skida novogodišnje lampice i to bez ikakve žurbe. Nekoliko minuta joj je bilo potrebno da uzme ono što je naumila. Zaključuje se da nije imala nikakav strah da će neko da je vidi ili uhvati u krađi. 

Brojni korisnici Instagrama komentarisali su snimak koji su videli. "Šta je njoj palo na pamet, ona je osmislila strategiju", "Uzeće i kamere za koji dan...", "Postoji više rešenja kako da se ovaj problem reši, prvo da se zaključaju ulazna vrata ili da se stavi šifrator na vrata, to bi svaka zgrada trebalo da ima, a drugo rešenje je da ljudi lepo drže svoja vrata zaključana. Ne vidim neki strah od ove žene što se tiče fizičkog napada tako da ste lagani", samo su neki od komentara. 

(MONDO)