• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG OVOG VAŽNOG DOGAĐAJA ZATVOREN JE CENTAR BEOGRADA! Pretvoren u pešaku zonu, a izmenjene su i trase prevoza

Autor Uroš Matejić

Manifestacija "Beogradski dani porodice" je proglašena manifestacijom od posebnog značaja za grad Beograd.

 dani porodice beograd 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Grad Beograd 24. i 25. juna prvi put organizuje manifestaciju "Beogradski dani porodice" koja je proglašena manifestacijom od posebnog značaja za naš grad. Ovaj događaj obeležiće 2023. godinu, s namerom da postane tradicionalan.

Na više lokacija u Beogradu, uz centralni, celodnevni događaj na Trgu republike, promovisaće se porodične vrednosti, naša tradicija, istorija, kultura i sve ono što grad u segmentu očuvanja ovih stubova našeg društva može da ponudi. Centar grada biće pretvoren u veliku pešačku zonu, a deca i porodica biće u prvom planu. Na potezu od Trga republike do Kalemegdana, Beograđane i goste glavnog grada očekuje bogat umetnički, kulturni i sportski program: kreativne radionice, pozorišne predstave, sportske aktivnosti za mlade...

Porodicu nikada ne smemo da zaboravimo i moramo da je čuvamo i zato pozivamo sve da sa svojom decom i najbližima budu deo naše velike, gradske porodice. Kompletan program manifestacije "Beogradski dani porodice":

Podsetimo, manifestacija "Dani porodice 2023" prouzrokovala je izmene u režimu rada linija javnog gradskog prevoza od 23. juna pa sve do 26. juna, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. Izmene u radu linija važe od petka, 23. juna od 22 časa, do 26. juna u 4 časa. Podsetimo, ceo centar grada za vikend će biti zatvoren i pretvoren praktično u pešaku zonu, gde će biti organizovan bogat program namenjen deci i porodici.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image