Koji god da je povod u pitanju, četvrta Nedelja restorana je idealna prilika da sebi priuštite hedonistički ugođaj za pamćenje! Beograd na vodi i Galerija će vas i ove ovog puta iznenaditi fantastičnom ponudom specijaliteta najpoznatijih svetskih kuhinja po izuzetno pristupačnim cenama.

Restorani-u-Galeriji-s-pogledom-na-reku.-Foto-Stella-Production.jpg
Stella Production 

Ljubitelji dobrog zalogaja moći će od 15. do 24. septembra da isprobaju vrhunska jela sa menija nekog od brojnih restorana domaće i internacionalne kuhinje i popularnih kafića u okviru Galerije, najveće šoping, zabavne i gastronomske destinacije u regionu, ili onih smeštenih duž Sava Promenade, najlepšeg beogradskog šetališta.

Više od 35 ugostiteljskih objekata će specijalno za ovu priliku, u vreme ručka ili večere, ponuditi posebno osmišljene menije po popularnim cenama od 500, 1.000 i 2.000 dinara, koji se mogu naći u Galerija aplikaciji, a renomirani šefovi će se pobrinuti da izborom najkvalitetnijih namirnica i fuzijom najrazličitijih ukusa zadovolje apetite svih gurmana.

KOC06296.jpg
Promo Galerija 

Stopostotno uživanje u gastronomskim čarolijama donosi uštedu od 30 do čak 40 odsto u odnosu na regularne cene. U nekoj od poslastičarnica ili u food hall-u na drugom spratu Galerije ljubitelji slatkiša uživaće u fantastično dekorisanim dezertima po popularnoj ceni od 500 dinara, a lagani i zdravi obroci i napici deo su menija od 1.000 dinara u nekom od poznatih barova. Ako ste ipak za nešto još konkretnije, možete se opredeliti za bogat meni od 2.000 dinara u nekom od poznatih restorana u okviru Beograda na vodi.

KOC06429.jpg
Promo Galerija 

Odvažite se da krenete na kulinarsko putovanje i isprobajte neka od neobičnih jela iz nacionalnih kuhinja širom planete. Verovatno dosad niste bili u prilici da osetite tradicionalne ukuse Afrike, pa to možete učiniti u restoranu Uganda Connect. Kad jesen i zvanično počne, produžite svoje letnje avanture u ekskluzivnom restoranu Bottega i po ceni od 2.000 dinara odaberite neku od zanosnih mediteranskih aroma.

KOC06570.jpg
Promo Galerija 

Šefovi restorana La Cucina pripremaju za vas ukusne zalogaje s autentičnim šmekom Italije, a poklonici istočnjačke kuhinje moći će, s druge strane, da se opredele za majstorski pripremljena jela kineske i japanske kuhinje u restoranu Shangri La sushi.

KOC06952.jpg
Promo Galerija 

Kako bi i inostrani gosti mogli da se upoznaju s našom nadaleko čuvenom domaćom kuhinjom i uživaju u carstvu mirisa i ukusa, u bogatoj ponudi Nedelje restorana posebno mesto zauzimaju tradicionalna srpska jela u restoranu Kolo. U ovoj jedinstvenoj oazi hedonizma moderni stil susreće se sa duhom davnih vremena i lokalnim kulinarskim umećem.

KOC06815.jpg
Promo Galerija 

Ukoliko ipak više volite da se opustite uz dobru kafu, sendvič, burger ili kolač u prijatnoj atmosferi kafića, ništa ne brinite – čeka vas odlična ponuda. U La Casa de Caffe, čiji enterijer je inspirisan neobičnim spojem Mediterana i Kolumbije, probajte neki od menija po ceni od 1.000 dinara, a Kafeterija je za Nedelju restorana pripremila dva menija – laganiji u Galeriji i klasičan na Sava Promenadi. Diverzija, poznat snack and caffe bar unikatnog enterijera, tokom Nedelje restorana u ponudi će imati čak tri menija, koje po cenama od 500, 1.000 i 2.000 dinara možete potražiti u Galeriji ili u sklopu zgrade BW Vista.

KOC06616.jpg
Promo Galerija 

Svi članovi programa lojalnosti „Moj Beograd“ će tokom Nedelje restorana moći da u Galerija aplikaciji skeniraju račune iz svih restorana koji učestvuju u ovoj manifestaciji, bez obzira na to da li se nalaze u Galeriji ili van nje, i tako osvoje bodove koje mogu da iskoriste prilikom naredne kupovine, zabave ili obroka u šoping centru. „Moj Beograd“ je jedini program lojalnosti kod nas koji vam omogućava povraćaj novca kroz vaučere koje dobijate na osnovu prikupljenih bodova, a Bronzane, Srebrne i Zlatne članove čekaju posebni benefiti.

KOC06360.jpg
Promo Galerija 

Iskoristite poslednje letnje dane u ovoj godini da uživate u fantastičnom ambijentu sa nezaboravnim pogledom na reku i kvalitetnoj hrani čiji ćete ukus dugo pamtiti. Zakoračite u pravi mali raj za hedoniste i obradujte svoja čula nekim od zanimljivih gastronomskih kombinacija spakovanih u estetski doživljaj koji nemate često priliku da iskusite. Otkrijte i sami zašto je Nedelja restorana jedan od najposećenijih gradskih događaja tokom godine!