• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZMENE U PREVOZU U BEOGRADU ZBOG DOČEKA SPRPSKE NOVE GODINE! Ove linije menjaju trasu, zatvaraju se ulice u centru grada

Autor Ivana Vlajković

Objavljene su izmene prevoza u Beogradu zbog dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru.

 Izmene u prevozu u Beogradu zbog dočeka Nove godine 13 januar 2024 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U noći između 13. i 14. januara tokom dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru na Trgu republike u Beogradu od 19 sati do 3.00 sata posle ponoći biće izmenjene linije javnog gradskog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

"Tokom održavanja manifestacije za saobraćaj će biti zatvorene ulice Vasina (deo između Ulica Dobračina i Francuska), Francuska (deo između Ulice Braće Jugovića i Trga republike) uz slobodan pristup terminusu "Trg republike", Makedonska (deo između Ulice Dečanska i Trga republike), Kolarčeva, Terazije, Trg Nikole Pašića (deo između Ulica Terazije i Dragoslava Jovanovića) i Kralja Milana (deo između Ulice Terazije i Trga Slavija)", saopšteno je.

Izmene se odnose na trolejbuse 28, 29 i 41, autobuse 16, 24, 26, 27E, 31, 35, 37, 43, 44, 58, 95, EKO 2, kao i minibus linije E2 i E9. Izmenjenim trasama voziće i noćne linije 15N, 26N, 27N, 29N, 31N, 32N, 33N, 37N, 47N, 51N, 56N, 68N, 75N, 202N, 301N, 304N, 511N, 603N, 704N i 706N. Na izmenjenim delovima trasa, vozila će koristiti sva postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza, dodaje se u saopštenju.

Detaljnije izmene kao i nove početne stanice linija koje su obuhvaćene izmenom mogu se pronaći na sajtu Grada Beograda - Beoinfo (beograd.rs).

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:00
Uveli smo plaćanje karte uz aplikaciju, uveli smo i plaćanje javnog prevoza kreditnom karticom, bez obzira o kojoj kartici je pitanje
Izvor: Video plus
Izvor: Video plus

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Prostrani Balkon

Nije srpska nova godina vec po julijanskom kalnedaru, tj grcka. Sto se tice gradskog prevoza, treba da se pojaca za slavlja, umesto sto se smanjuje. Sve nam je naopako. Zato nam je ovako.

special image