Tri osobe, od kojih su dvoje dece, dečak i devojčica, povređene su sinoć kada je u kafić na Ceraku uleteo saobraćajni znak. A sada je na Instagram stranici "192_rs" objavljen i snimak ovog bizarnog incidenta. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako izbezumljeni gosti skaču sa stolica i beže.

U pitanju je znak koji je stajao na kolovozu da upozori vozače da je tu rupa. Sumnja se da je automobilom upravljao Vasilije Gojković, rođeni brat repera Vukadina Gojkovića, poznatijeg kao Vuk Mob, a znak je udario u parkiran auto i odleteo u kafić. Pola kafića je polomljeno, srećom niko od gostiju nije zadobio teže povrede. Ovim povodom oglasio se muzičar koji je detaljno objasnio šta se desilo:

"Bio je mali znak na ulici koji je postavljen. Dva sata pre nego što je prošao moj brat već je bio sudar. On je udario u taj znak, a lokal se nalazi na pet metara od tog znaka. Taj znak je odleteo udario u staklo i nažalost poseklo čoveka koji je bio tu. Deca nisu povređena kao što sam video da je neko na mrežama objavio. To je laž. I dok sam ja bio na licu mesta motorista koji je prolazio je udario na istom tom mestu i povredio se. Dakle, taj deo puta je nepropisno neobeležen. Moj brat je u stresu zbog svega i ne želim da se iznose neistine. Jako mi je žao zbog toga što je čovek povređen. Moj brat je dete istraumirao se, jako mu je loše", rekao je vidno uznemireno muzičar.

BONUS VIDEO:

Saobraćajna nesreća u Novom Pazaru sandžakdanas.rs

(MONDO/U. M.)