Slušaj vest

U Beogradu je trenutno jutarnji špic i kilometarskih kolona ima na mostovima i drugim glavnim saobraćajnicama.

Na moto-putu u smeru ka gradu je kilometarska kolona od "Laste" pa do Autokomande, vozila na ovoj deonici mile. Na Brankovom mostu, Gazeli, Pančevcu i Plavom mostu formirala se kolona vozila, takođe, u smeru ka gradu. Gužve ima i kod Vukovog spomenika. Vozačima se preporučuje da koriste Most na Adi, gde trenutno nema gužve, kao i Bulevar Milutina Milankovića, koji je takođe prohodan.

Kako javljaju Beograđani na društvenim mrežama, zbog sudara kod Sajma u smeru ka gradu, stoji sve od Obrenovačkog puta.

Printscreen/Naxi Kamere Trenutno stanje na beogradskim ulicama

AMSS: Dobri uslovi za vožnju, kamioni za izlaz na Batrovcima čekaju dva sata

Posle prohladnog i mestimično maglovitog jutra sa gotovo idealnim dnevnim temperaturama i dobrim uslovima za vožnju počeće još jedna radna nedelja u oktobru, a intenzitet saobraćaja biće promenljiv, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). U prvom delu dana očekuje se pojačan saobraćaj na prilazima Beogradu i većim gradovima kada vožnja postaje usporena zbog velikog broja vozila i čestih zastoja, koji se najpre javljaju na mestima gde se najfrekventniji pravci ukršaju sa drugim putevima, a tokom dana i na mestima gde su radovi u toku.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 05.20 časova, nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza. Kad je reč o zadržavanjima na teretnim terminalima graničnih prelaza, za izlaz na Batrovcima, Šidu i Kelebiji čeka se 120 minuta, a na Gradini 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO: 

Branka Tasić Gužva ka Nišu zbog radova na putu

(Kurir/MONDO/Ivana Vlajković)