Beograd na Mondu

Centar Beograda OPET BEZ VODE, ali će oktobarski RAČUNI za vodu biti NIŽI

Izvor MONDO/Tanjug

Ekipe JKP "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" magistralni cevovod na uglu Karnegijeve i Kraljice Marije pa će potrošači u tom delu grada opet biti bez vode od četvrtka uveče do petka posle ponoći. Zbog toga će računi biti niži 5 posto.

Izvor: Mondo

Usled kvara na magistralnom cevovodu na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije, ekipe JKP "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" izvodiće završne neophodne radove na tom cevovodu od četvrtka, 26. septembra, u 22 sata do petka, 27. septembra, u 10 časova.

Po završetku radova, vodosnabdevanje za sve potrošače biće normalizovano do ponoći u petak, 27. septembra, a potrošačima koji su u centralnim gradskim zonama imali u prethodnom periodu problem sa vodosnabdevanjem, JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" umanjiće oktobarski račun za pet odsto.

Na ovaj korak su se odlučili, kako je izjavio direktor JKP BVK Dragan Djorđević, zbog odgovornosti koju osećaju prema svim građanima i neprijatne situacije s kojom se potrošači suočavaju.

Usled kvara na magistralnom cevovodu na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije, koji je nastao u petak, 20. septembra, u ranim jutarnjim časovima, potrošači u centralnim gradskim zonama su više od 36 sati imali probleme u vodosnabdevanju.

Djorđević se izvinio svim potrošačima zbog najavljenog ponovnog prekida vodosnabdevanja i zahvalio na strpljenju.

"Nakon pomenutih radova, sistem vodosnabdevanja će u potpunosti biti normalizovan i stabilan", istakao je Djorđević.