Beograd na Mondu

Bule Goncić: Podrška Vučiću - najvećem vizionaru u novijoj istoriji Srbije

Glumci, muzičari, lekari... koji žive u centralnoj beogradskoj opštini Stari grad dali su podršku listi SNS. Pročitajte šta su rekli glumac Svetislav Goncić, muzičar Oliver Mandić...

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Pred Srbijom su lokalni i parlamentarni izbori raspisani za 26. april, a pred prostorijama odbora SNS u beogradskoj opštini Stari grad u sredu su se formirali redovi.

Među građanima koji su došli da podrže listu SNS bio je i glumac Svetislav Bule Goncić koji je izjavio da svojim potpisom želi da podrži, kako navodi "jednog od najvećih vizionara novije srpske istorije".

"Ovo je jedna slobodna, demokratska zemlja u kojoj svako ima pravo na svoj izbor, a ja sam svoj izbor napravio. Ovaj izbor sam napravio i pružio podršku gospodinu Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci upravo iz tog razloga što smatram da je vizija koju on ima, a koju narod, narod Srbije, vrlo jasno i vrlo dobro prepoznaje“, rekao je Goncić i dodao da "ovde nije reč više samo o politici, već o čitavoj budućnosti jedne zemlje".

Podršku odboru, pored poznatih ličnosti, pružili su i arhitekte, pravnici i lekari, među kojima je i zamenik direktora Kliničko bolničkog centra "Dragiša Mišović", dr Moma Jakovljević.

"Posmatram situaciju, pošto sam malo stariji, dugo u Jugoslaviji, Srbiji, odrastao sam ovde na Starom gradu i divim mu se na neviđenoj energiji jer politički nas diže iz zemlje od koje su okretali glavu", rekao je Jakovljević.

Jakovljević je ujedno i prvi na SNS listi na ovoj opštini.

Kantautor Oliver Mandić podršku Vučiću i listi SNS dao je u prisustvu svoje ćerke, simbolično, kako je rekao, u nadi za bolji kvalitet života mladih generacija na Starom gradu.

"Pa zato što je Srbija moj život, predsednik je moj život, politika me ne interesuje, i kao stanovnik opštine Stari grad interesuju me moje komšije i sugrađani, ako može nešto da se uradi u našem zajedničkom interesu", rekao je Oliver Mandić.