"alal vera"

BEOGRAĐANI SU ŠAMPIONI BAHATOG PARKIRANJA, OVE FOTKE TO DOKAZUJU: Nagurali se na pešački prelaz - imaju i omiljeno mesto

Autor Tamara Jovanović

Prizori "propisnog" parkiranja u Beogradu postali su sve učestaliji.

Izvor: Mondo

Svedoci smo toga da je iz dana u dan sve veća frekvencija vozila u našoj prestonici, a pronalazak sigurnog mesta za parkiranje prečesto nemoguća misija.

Beograđani se skoro svakodnevno snalaze na različite načine kada "izvise" za neko od slobodnih mesta ispred zgrade, rizikujući da dobiju kaznu zbog nesavesnog parkiranja.

Pojedini vozači zato pribegavaju novoj taktici, pa je deo puta gde nije dozvoljeno parkiranje postalo podrazumevano mesto gde vozila mogu "da prenoće".

Tako su stanovnici Konjarnika u blizini osnovne škole "Stevan Sinđelić" sinoć parkirali svoje automobile na pešačkim prelazima, a nemali broj njih našao je slobodno mesto - u delu gde jasno stoji znak da je zabranjeno parkiranje.

Sudeći po sve većem broju ovakvih slučajeva, postavlja se pitanje da li je u glavnom gradu potreban veći broj parking mesta i gde će Beograđani u narednim godinama uspeti da bezbedno ostave svoja vozila.

Sudeći po ovim fotografijama, stanovnici na Konjarniku, svakako bi zauzeli jedno od vodećih mesta za svoju snalažljivost i kreativnost.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi