Beograd na Mondu

HAOS! KONTROLORKA BUSPLUSA TUKLA PUTNICU APARATOM ZA KARTE? Beograđanka objavila slike povreda, intervenisala i policija

Autor Aleksandar Nastevski

Sve se desilo u autobusu na liniji 88 u Beogradu.

Izvor: instagram/moj_beo_grad/screenshot

Na Instagramu se pojavila informacija da je danas u Beogradu došlo do incidenta, a vest se vrlo brzo proširila društvenim mrežama. Sve se navodno desilo na autobuskom stajalištu "Arhiv" na Novom Beogradu, a akteri događaja bili su jedna devojka i kontrolori Busplusa.

Naime, ovaj napad desio se, kako se navodi, u prepodnevnim časovima u autobusu na liniji 88 koji ide od Novog Železnika ka Zemunu.

Beogradski mediji prenose da je reagovala i policija, a iz kompanije "Busplus" su medijima naveli da će ispitati ovaj slučaj i sve okolnosti ovog nemilog događaja. Putnica koja tvrdi da su navodbno napali kontrolori objavila je na mrežama slike svojih povreda.

"U 88-ici sam navodno sam je okrznula cipelom po nogavici ili sam je izgazila, ne znam. A onda me je izgurala iz autobusa na stanici 'Arhiv' i tukla me aparatom za čitanje karata po glavi. Udarila me sedam puta, čupala mi kosu...", tvrdi putnica na ovoj liniji GSP-a i dodaje:

Izvor: instagram/moj_beo_grad/screenshot

"Plus drala se na mene, a niko od ljudi koji su bili tu nije hteo da mi pomogne. Tamo su bili muškarac i žena i mislim da su i oni bili kontrolori, molila sam tog čoveka da mi pomogne, ali bezuspešno, nakon čega sam pozvala policiju".

(MONDO)