JEZIVO

ŽESTOK UDES NA SLAVIJI, OD UDARCA OŠTEĆENA FONTANA! Isplivao snimak - automobil se zakucao, pa odskočio nekoliko metara!

Autor Veljko Petranović

U saobraćajnoj nesreći koja se odigrala sinoć na Slaviji, automobil je izleteo sa kružnog toka i udario u ogradu fontane na ovom trgu, koja je u ovom incidentu oštećena.

Izvor: YouTube/Printscreen/ ЈКП Београдски водовод и канализација

Snimak udesa na kome se vidi automobil koji velikom brzinom dolazi iz Beogradske ulice i udara u fontanu pojavio se na društvenim mrežama, a zatim i u medijima.

Snimak nadzorne kamere prikazuje da je od siline udarca izleteo vazdušni jastuk automobila koji je, kako se pretpostavlja, izgubio kontrolu i naleteo na veliku fontanu.

Fontana je danas van funkcije i tako će ostati do 11. oktobra, zbog radova na sanaciji granitnih ploča koje su oštećene kad je u njih udario automobil. Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" su saopštili da će u narednih 10 dana njihove ekipe imati obiman posao.

"Radovi uključuju sanaciju i zamenu tri granitne ploče, promenu zalivnog sistema zelenog pojasa i obnovu samog zelenila, ali i redovne intervencije na mašinskoj opremi i proveru osvetljenja fontane", saopštili su iz ovog JKP.

Pogledajte snimak:

(MONDO)