Beograd na Mondu

KOLAPS U BEOGRADU - SNEG NAPRAVIO HAOS: Autobusi poprečeni na ulicama, palo drveće i bandere - OPŠTA GUŽVA (FOTO, VIDEO)

Autor Jelena Bojić Obradović

Navikli smo već da kada padne sneg nastane opšti kolaps u prestonici, a ni sada nije drugačije.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

U Beogradu je ovog prepodneva nastao kolaps u saobraćaju zbog snežnih padavina. Neke linije gradskog prevoza su preusmerene, neke potpuno obustavljene, a mnogi autobusi preprečili su se na ulicama Beograda. Padalo je i drveće, ali i bandere. Na kolovozu ima dosta ugaženog snega jer je napolju prava mećava, a koliko god se čisti, novi napada za tren oka.

U ulici Dragoslava Srejovića preprečio se na uzbrdici veliki zglobni gradski autobus i zaustavio saobraćaj. Reč je o raskrnici Dragoslava Srejovića i Volgine.

Društvenim mrežama takođe kruže objave i fotografije autobusa koji ne mogu da se probiju od snega, pa je tako bilo i u Vojvode Mićka na Karaburmi i u Borskoj ulici na Miljakovcu.

Jutros je u Drajzerovoj, prema rečima korisnika "Instagrama", stajalo pet autobusa gradskog prevoza, dok su ljudi nastavljali pešaka, a slična situacija bila je i u drugim delovima grada.

 Autobusi i tramvaji su se danas zaglavili i na Banovom Brdu, a ništa bolja situacija nije ni u Bulevaru kralja Aleksandra.

Upravo na Banovom Brdu u najvećem parku pala je bandera, a kablovi sa strujom pod naponom vise na stazi kuda prolaze deca i psi.

U Kosovskoj ulici je palo drvo i poprečilo se na ulici. Čekaju se nadležne službe da ga uklonekako bi saobraćaj nastavio da se odvija neometano.

I u Lominoj ulici palo je drvo i ne samo što je preprečilo ulicu već je i oštetilo parkiran automobil u blizini. A slična situacija se desila i na Belim Vodama.

(MONDO)