Beograd na Mondu

MANIJAK MAMI DECU U BEOGRADU! Roditelji, oprez - evo u kom delu se kreće 

Autor Tamara Jovanović

Deca strahuju da ponovo ne naiđu na njega, a policija je poslala patrole da pretraže teren.

Izvor: MONDO/Goran Sivački

Roditelji dece koja idu u tu školu su se požalili da se navodno juče pojavio nepoznati muškarac koji vreba njihovu decu. Kako je ispričao jedan od roditelja, navodni pedofil je decu vrebao preko dana, između 13 i 14 sati.

"Izašao je iz jedne šumice, između Stare i Nove Bežanije, i prišao mojoj kćeri (10), njenoj drugarici i drugu. Obratio im se na engleskom jeziku i pitao ih da li žele da igraju video-igrice na njegovom mobilnom telefonu. Moja kćerka i njena drugarica su se uplašile i malo udaljile, ali mu je prišao njihov drug. Pedofil je seo pored njega i pokazivao mu igrice na telefonu, a on mu je rekao kako se zove i gde živi", objasnio je zabrinuto.

Kako je naveo, srećom su tada naišle dve žene i pitale njegovu kćerku da li poznaju čoveka. Nakon što su odgovorile da ne znaju, žene su oterale manijaka i upozorile ga da će sledeći put da pozovu policiju.

Otac devojčice objašnjava da je nepoznati muškarac nakon toga navodno pobegao nazad u šumicu, kao i da izgleda kao da ima oko 40 godina.

"On je tada nosio džemper, bež boje farmerke i kapu. Ima kosu samo sa strane, ostatak glave mu je ćelav. Preko prijatelja smo obavestili policiju, koja je juče poslala tri patrole policije i službenike u civilu da prečešljaju teren. Deca su nam se prepala, strahuju da ponovo ne naiđu na njega", kaže on i dodaje:

"Čovek istog opisa je mojoj prijateljici juče upao u stan oko podneva, ali je odmah pobegao, čim ih je video da su kod kuće".

(MONDO/Alo)

Tagovi