Beograd na Mondu

MATEJEVI PRIJATELJI SE VRATILI U HRVATSKU: Nenad upozoravao sina, a ovo mu je otac rekao pred put u BG!

Autor Uroš Matejić

Mladići su došli kolima do Zagreba gde su iznajmili kombi i nastavili put za Beograd.

Izvor: Kurir/Ana Paunković/MUP RH

Prijatelji Mateja Periša napustili su sinoć Beograd i vratili su se prvo u Zagreb, gde će jedan od njih preuzeti Matejev automobil, pa će se njim i još jednim vozilom vratiti u Split, prenose hrvatski mediji.

Naime, kako je rekao Matejev otac, Nenad Periš, koji je i dalje u Beogradu, mladići su došli kolima do Zagreba gde su iznajmili kombi i nastavili put za Beograd gde su planirali doček Nove godine.

Intenzivna potraga za Splićaninom i dalje traje, a njegov otac je rekao da je upozoravao Mateja da je Beograd, osim što je poznat kao grad dobrog provoda, grad u kojem bi ga mogle snaći i opasnosti ako uđe u loše društvo.

Koliko je ocu poznato, to je Mateju bio prvi put da je Novu godinu planirao da čeka u Beogradu.

Podsetimo, u potragu za nestalim Splićaninom Matejem Perišom (27) od jutros su se uključili i pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije koji na nekoliko lokacija zaranjaju u Savu. 

Ronioci su jutros prvo zaronili u delu reke ispred kluba "Gotik" gde je poslednji put viđen nesrećni mladić. Navodno postoji još nekoliko lokacija gde će ronioci danas zaranjati, ali je vidljivost ispod površine vode prilično loša.

(MONDO)