Beograd na Mondu

ISPLIVAO NOVI SNIMAK! DA LI MATEJA PERIŠA TUKU? Pogledajte šta se dešavalo na stepenicama Savske promenade (VIDEO)

Autor Jelena Bojić Obradović

Iako je snimak dosta nejasan u jednom momentu kao da se pojavljuju dve osobe i da se naguravaju.

Izvor: MUP RH/Privatna arhiva

Večaras se na društvenim mrežama pojavio snimak Mateja Periša sa Savske promenade između dva mosta. Na zumiranom snimku se vidi kako silazi niz stepenice. Ipak, u jednom delu se navodno vidi da Matej nije sam i da ga neko tuče nakon što je sišao niz stepenice, piše Kurir.

Prema snimku je jasno da Periša niko ne juri, ali nije sasvim jasno šta se dogodilo na dnu stepešišta. Iako je snimak dosta nejasan u jednom momentu kao da se pojavljuju dve osobe i da se naguravaju. Zatim se snimak prekida.

Da podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine nakon izlaska iz kluba "Gotik". Potraga za nestalim mladićem iz Splita ušla je u dvanaesti dan, a prema poslednjim informacijama lociran je signal njegovog mobilnog telefona kod Velikog ratnog ostrva.

Prema poslednjim informacijama objavljenim u ponedeljak, signal mobilnog telefona Mateja poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav. Kako se veruje, telefon je bio u Matejovom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a poslednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno.

Ovo saznanje bi moglo da olakša posao policiji, jer sa uhvaćenim signalom, policija bi mogla da locira i mobilni telefon, što bi dalje u velikoj meri olakšalo dalju potragu.

(MONDO/Kurir)