Beograd na Mondu

VOZAČ ODBIO DA VOZI PUTNIKE, PA IH VREĐAO! Putnica mu rekla da ostavi telefon, pa nastala DRAMA!

Autor Silvija Jovanović

Vozač autobusa u Beogradu na liniji 101 jutros je oko 8 sati odbio da vozi putnike i počeo da ih vređa nakon što mu je jedna od putnica skrenula pažnju da ostavi telefon dok vozi.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Prava drama odigrala se jutros u autobusu u Beogradu na liniji 101, relacija Padinska Skela - Omladinski stadion, kada je vozača opomenula jedna putnica jer je tokom vožnje koristio mobilni telefon. Odbio je da vozi dalje i pritom vređao putnike, a o čemu je posvedočila sugrađanka koja ga je i "isprovocirala".

Prema rečima pomenute putnice u autobusu, koji je krenuo oko 8 sati u Padinskoj Skeli, nisu radila prva vrata. Jedna putnica želela je da izađe na stanici "Kovilovo", ali je vozač nije video, jer je kucao poruku. Žena je onda viknula "ima izlaz", na šta joj je vozač odgovorio "šta se dereš', ne vidim te".

Tada je stao van stajališta, naglo zakočivši, nasred puta, objašnjava ona.

"Na to sam mu ja rekla, jer sam sedela iza, da treba da ostavi telefon i kucanje poruka zarad bezbednosti putnika, i da bi video putnicu da nije kucao SMS poruku. Nazvao me je glupačom, zaustavio vozilo van autobuske stanice, nasred puta, i rekao "ne ide dalje zbog ove glupače" i da mu je "dosta svega". Kada sam mu rekla da ću se obratiti nadležnima, nastavio je vožnju, sve vreme gunđajući", objasnila je putnica linije 101. 

Ona je dalje navela kako je vozač potom i kod Krnjače telefonirao prebacujući telefon iz ruke u ruku tokom vožnje.

Sporni vozač linije 101 potom je fotografisan zajedno sa garažnim brojem vozila kojim je upravljao, a o ovom slučaju obavešteno je i Gradsko saobraćajno preduzeće, od kog se očekuje reakcija povodom ovog događaja.

(MONDO/Kurir)

Tagovi