Beograd na Mondu

U NESREĆI NA PIJACI "STARI MERKATOR" POVREĐENE 4 ŽENE! Ove osobe su zadobile povrede - poznato u kakvom su stanju (FOTO)

Autor Uroš Matejić

U svesnom stanju su povređene i svi su evakuisani.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

U Bulevaru Mihaila Pupina na Novom Beogradu danas oko 12 časova, došlo je do urušavanja zida pijace "Merkator". Prema prvim informacijama povređene su 4 osobe, koje su sa lakšim povredama iznešene iz objekta.

Kako "Novosti" saznaju među povređenima su Lj. A. (74) koja ima povrede u predelu grudnog koša, S. P. (45) koja ima povrede glave, Z. Đ. (79) sa povredama glave i G. P. (66) koja je zadobila otvoreni prelomom leve ruke. 

"Na lice mesta je upućeno 3 vozila sa 16 vatrogasaca. Na licu mesta smo ustanovili da je došlo do pada dela spuštenog plafona. Povređene su četiri osobe, tri su izašle iz objekta, a četvrta osoba je nakon naše intervencije, odnosno oslobađanja uz pomoć našeg uređaja, predata ekipi Hitne pomoći. U svesnom stanju su povređene i svi su evakuisani", rekao je Majstorović novinarima na mestu nesreće.

Oni se vozilom Hitne pomoći prevoze u Urgentni centar.

Podsetimo, urušilo se čitavo kružno stepenište iznad ribarnice koje povezuje gornji i donji deo pijace. Tu se osim tezgi s povrćem nalaze i tezge sa sirom, jajima, suhomesnatim proizvodima, plastikom i toalet papirom.

Pogledajte snimak urušavanja zida na novobeogradskoj pijaci:

 (MONDO)