POBEDNICI FOTO-KONKURSA “STAROGRADSKA ZIMA IZ MONDO UGLA”: Ovo su dobitnici vrednih nagrada

Da su sjajna atmosfera, muzički program, kreativne radionice i dobro društvo dobitna kombinacija, još jednom smo se uverili zahvaljujući foto-konkursu "Starogradska zima iz Mondo ugla".

Mondo

Nakon 36 dana fenomenalnog provoda uz raznovrsni muzički program i kreativne radionice na Topličinom vencu u okviru manifestacije "Starogradske zime" došli smo do trenutka koji smo svi sa nestrpljenjem čekali - proglašenje pobednika foto-konkursa “Starogradska zima iz Mondo ugla”.

Sam ambijent Parka vojvode Vuka i atmosfera "Starogradske zime" uspešno su inspirisali mnogobrojne posetioce da kroz objektiv prenesu barem delić novogodišnjeg duha. Neodoljiv za fotkanje bio je Mondo fića koji se ukrao brojne poglede, a nisu zaostajali ni novogodišnji ukrasi kojima su se mališani najviše radovali. Usled velikog broja pristiglih fotografija sa temom "Starogradske zime", odluku nije bilo lako doneti, a prema izboru Mondo redakcije izabrane su tri najlepše fotografije koje pokazale umeće za fotografiju, ali i verodostojno predstavljanje osvajaju vredne nagrade.

Dobitnici nagrada su:
1. mesto Nadežda Karabašević - Televizor 50" (127 cm)

Nadežda Karabašević 

2. mesto Simona Janjević - Ski pass Skijališta Srbija za jednu odraslu osobu za 7 dana po izboru dobitnika u skijalištima Kopaonik, Stara planina ili Tornik, koja se može iskoristiti u sezoni 2021/22.

Simona Janjević 

3. mesto Maja Ivković - De Pante Socks box

Maja Ivković 

Program "Starogradska zima" organizovala je Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri bili su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima bili su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.