Beograd na Mondu

KO JE MISTERIOZNA MANEKENKA LIDIJA KOJA TVRDI DA JE VIDELA MATEJA: Živi u Minhenu, evo kako izgleda! Dolazi u BG

Autor Ivana Lazić

Policija Srbije i Hrvatske detaljno istražuje navode manekenke, a čekaju se i informacije nemačke policije.

Izvor: MUP RH/Instagram/printscreen

Manekenka Lidija A. digla je region na noge, kada je na svom Instagram profilu objavila da je videla momka koji liči na nestalog Mateja Periša. Od tada policija Srbije i Hrvatske detaljno istražuje navode manekenke, koja je najavila i dolazak u Beograd zbog ovog slučaja. 

Lidija se oglasila na Instagramu i pitala ljude koliko je tačno visok nestali Splićanin, jer je sigurna da je čak tri puta videla mladića koji je "isti on". Za sada se zna da se Lidija bavi modelingom i da živi u Minhenu.

Nenad Periš izjavio je da se nada, ali da je vrlo obazriv sa ovakvim informacijama, jer su se do sada pokazale kao netačne. 

Izvor: Instagram/printscreen

 Hrvatska policija potvrdila da se svi navodi o nestalom mladiću istražuju, kao i ovaj, i da je kontaktirana nemačka policija od koje se još uvek čeka povratna informacija.

Matej Periš nestao je pre gotovo mesec i po dana u Beogradu, potraga se proširila i na Pančevo i Smederevo, ali za sada nema novih detalja iz istrage.  Nadzorne kamere snimile su Mateja,kako trči beogradskim ulicama, neuspešno pokušava da zaustavi taksi i desetak minuta nakon što je krenuo iz Beton hale dolazi do restorana Savanova i spušta se stepenicama prema reci. 

Matej Periš
Izvor: YouTube/Nestali Matej Periš

 (Mondo)