Beograd na Mondu

OGLASIO SE NENAD PERIŠ KAD JE ČUO DA JE TELO IZVUČENO IZ SAVE: Potresne reči oca nestalog Mateja - vraća se u Beograd!

Autor Ivana Lazić

Nenada Periša uznemirile su najnovije vesti.

Izvor: TV Prva/printscreen/Youtube/screenshot/Pink.rs/MUP RH

Nakon nekoliko meseci provedenih u Beogradu i opsežne potrage koja do sada nije dala rezultate, otac Mateja Periša, Nenad Periš, vratio se u Split, a kaže da se potrese svaki put kada čuje da je neko telo izvučeno iz reke.

Njega je i tako i u nedelju uznemirila vest da je u toku dana na Savskom keju u Beogradu izvučeno iz reke telo 35-godišnjeg muškarca.

"Svaki put kad čujem da je neko telo izvučeno iz vode stresem se. A kada saznam da nije reč o mom Mateju pomislim na roditelje tog čoveka, na njegove rođake i prijatelje... Verujem u Boga i u to da je milostiv i ne dovodim u pitanje njegove odluke. Ono što bih voleo da znam je istina kakva god da je ona",  kaže Nenad Periš.

Kako je objasnio još uvek je svakodnevno u kontaktu sa našom policijom.

"Znam da rade i da pokušavaju da nađu odgovore. Pomažem im koliko mnogu, šaljem im određene informacije. Verujem im i uveren sam da rade sve što je u njihovoj moći. I zato sam im neizmerno zahvalan. Dok sam bio u Beogradu stupio sam u kontakt i sa vladikama SPC, svakodnevno smo u molitvi", priča Periš i ponavlja da iznad svega veruje u Boga.

Nenad Periš planira uskoro da dođe u Beograd. 

"Nisam još odlučio tačno, ali trebalo bi da dođem uskoro", rekao je Periš.

Podsećamo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine ispred beogradskog kluba "Gotik" gde je bio sa društvom, potom je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga. Potraga za mladićem još uvek traje.

(MONDO/Informer)