Beograd na Mondu

ČOVEK KAO LUD VIKAO I VITLAO NOŽEVIMA NA TRGU REPUBLIKE! Iz džepova ih izvukao, pa pokušao da izbode prolaznika! (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

U nedelju je na Trgu Republike muškarac napao čoveka nožem.

Izvor: Instagram/Screenshot/moj_beo_grad

Tokom vikenda na Trgu Republike, dogodio se incident u kome niko nije stradao. Stariji muškarac B. M. (51) je bez ikakvog povoda i razloga, naočigled brojnih prolaznika, noževima jurio i pretio A. K. (45) da će da ga ubije.

Na sreću policija je odmah reagovala, i u filmskom hapšenju, došli su do muškarca s nožem i savladali ga, nakon čega je odveden sa mesta.

"Vika je krenula kod spomenika knezu Mihailu. Činilo se kao da je stariji muškarac bez ikakvog povoda i razloga počeo da viče na mlađeg. Pretio mu je da će ga ubiti. Niko nije posebno obraćao pažnju na to dok u jednom trenutku iz džepova nije izvadio dva kuhinjska noža", priseća se za Informer očevidac drame u centru Beograda.

On dodaje da je, pošto je izvadio noževe, B. M. krenuo da maše njima u pravcu A. K, ali ga u prvom napadu nije povredio.

"Ko zna šta bi bilo jer je taj čovek kao lud vikao i vitlao noževima. U tom trenutku bilo je dosta prolaznika. Niko nije smeo da mu priđe! Srećom ubrzo je stigla policija. To napadača nije sprečilo da viče da hoće da ga ubije i da ga policija pusti", prepričava očevidac slučaja.

Prema njegovim rečima sve je bilo kao na filmu.

"Njih dvojica su ga vrlo brzo savladali i izvukli mu noževe iz ruku, a kasnije je stigla još jedna patrola. Niko od svih nas nije smeo da mu priđe, a oni su krenuli na njega", kaže on.

Prema nezvaničnim saznanjima, B. M. je nakon toga priveden u Policijsku stanicu Stari Grad, i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

(MONDO/Informer)