Beograd na Mondu

SEKU PLATAN I VADE BANDERU GDE JE PUKLA CEV U BEOGRADU! Stvorila se ogromna rupa, blato na sve strane u centru grada!

Autor Jana Desovski

Da bi se popravila cev koja je jutros pukla u Beogradu radnici će morati da iseku platan i izvade banderu!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Jutros u centru Beograda je nastao pravi haos kada je pukla cev kod Mašinskog fakulteta, a voda se slivala niz sporedne ulice! Defekt na magistralnom cevovodu u Ulici Kraljice Marije desio se u ranim jutarnjim satima i ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija” u kratkom vremenskom periodu obavile su zatvaranje, nakon čega se velika količina izlivene vode povukla.

Voda je odnela asfalt, ispucala su parking mesta, a jedan automobil je i propao. Do kvara došlo kod stuba javne rasvete, a u toku je vađenje bandere i seča platana da bi se rešio kvar. Zbog količine vode i pucanja cevi u betonu je nastala ogromna rupa, a radnici pokušavaju da podignu pločnik i komade betona koji su upali u rupu, javlja naš reporter sa lica mesta i dodaje da u rupi ima kablova i struje.

Pogledajte video sa lica mesta:

Ulica je zatvorena za saobraćaj od Ruzveltove do Mašinskog fakulteta i još uvek nije poznato kada će biti prohodna za automobile. Kako je MONDO već pisao i kako je najavljeno, stanovnici opštine Palilula vodu neće imati do ponoći dok kvar ne bude popravljen.

Pogledajte fotografije:

(MONDO)