Beograd na Mondu

"JE*AĆU TI MAJKU, POLIĆU TE VODOM, JEL' ČUJEŠ": Užas u gradskom prevozu, dete roni suze! Ceo autobus urlao na ženu

Autor Ivana Lazić

Žena, za koju se smatra da je baka deteta, nekontrolisano je vikala na dečaka i psovala ga, zato što nije hteo da pije vodu.

Izvor: INSTAGRAM/MOJ_BEO_GRAD / SCREENSHOT

Putnici na liniji 88 u beogradskom gradskom prevozu pristustvovali su jednoj krajnje neprijatnoj i potresnoj sceni, gde je jedna žena vikala na dete zato što neće da pije vodu. Sumnja se da je žena crvene kose baba detetu koje sedi pored nje i ne prestaje da plače dok ga ona primorava da pije vodu koje dete odbija, a kasnije traži.

"Linija 88, mislim da ovaj snimak svi treba da vide i da se ova žena pronađe i kazni kako treba. Svi iz autobusa su se drali na nju, a ona ni na koga nije obratila pažnju", glasila je poruka osobe koja je zahtevala da se snimak anonimno objavi.

"Ako ne budeš pio, j*baću ti majku. Usred autobusa ću da te polijem tom vodom. Je l' me čuješ!? Nećeš? Kod mene ne može, hoćeš, nećeš, ćao", vikala je žena dok je dete sve glasnije ronilo suze:

"Mir! Dala sam ti, nisi hteo, mir, da te ne čujem", govorila je ona, a putnici od šoka nisu znali kako da reaguju.

Devojka koja je poslala snimak priznala je da su tek kasnije pojedini burno reagovali i zamerili ženi na takvom tretiranju deteta. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)