Beograd na Mondu

NEVEROVATAN PRIZOR U BEOGRADU! DA LI JE OVO ŠAMPION? "Kako je krenulo počećemo i na kontejnere da parkiramo"

Autor Ivana Roslavcev Vlajković

Nesvakidašnje parkiranje u Beogradu izazvalo je lavinu komentara na društvenoj mreži.

Izvor: Instagram/screenshot/mojenaselje

Bahato parkiranje u Beogradu postalo je svakodnevnica. Taman kad pomislimo da su vozači iskoristili sve "kreativne" načine ostavljanja svojih četvorotočkaša na ulicama glavnog grada, pojavi se nova fotografija na društvenim mrežama koja dokaže da se varamo.

Fotografija, koja je nastala u naselju Vojvode Vlahovića u Beogradu, upravo je to pokazala. Objavljena na Instagram stranici "Moje naselje" šokirala je mnoge korisnike društvene mreže. Na njoj se vidi automobil koji stoji između nekoliko kontejnera. Uz fotografiju je postavljen i opis "Šta mislite da li se parkirao ili ga je bacio u đubre?".

Posmatrajući nesvakidašnji i krajnje neobičan prizor postavlja se pitanje kako je vozač automobila uspeo tako da parkira vozilo

"Čemu ovoliki napad i ružne reči odmah, vidi se da je auto “sleteo”, ručna nije bila lepo podignuta, nije čovek namerno ovde i ovako uparkirao, niti je moguće da ovako stane. Vrlo brzo je pomeren, a kontejneri vraćeni na mesto", "Kako je krenulo počećemo i na kontejnere da parkiramo", "Au Bože, šta sve čovek neće da vidi na ovom svetu", "Pilot projekat gradske čistoće... kontejner u obliku automobila", "Šampion", samo su neki od komentara na Instagramu. 

Na osnovu fotografije može da se postavi pitanje da li je ovaj vozač šampion bahatog parkiranja?

(MONDO)

Kako je krenulo pocecemo i na kontejnere da parkiramo