Beograd na Mondu

JOŠ GORI U FABRICI U BEOGRADU! Vatrogasci se celu noć borili sa VATRENOM STIHIJOM - Dim se i dalje vidi (FOTO)

Autor Uroš Matejić

Sinoć je u Bulevaru despota Stefana oko 19 časova, izbio veliki požar, koji vatrogasci još uvek gase.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Sinoć je u Bulevaru despota Stefana u Beogradu, oko 19 časova, izbio veliki požar. Gorela je fabrika "Sutjeska", a vatra je probijala njen krov. Vatrogasci su uspeli da ugase užarenu buktinju, ali u fabrici danas i dalje ima nekoliko aktivnih požara koji su pod kontrolom. 

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, vatrogasne ekipe su i dalje na terenu i biće i narednih dana dokle go se ne ugasi požar. Dim se i dalje vidi iz pravca Despota Stefana i iz Dunavske ulice. Prema dosadašnjim informacijama, u požaru niko nije povređen, a fabrika ima površinu od oko 500 kvadratnih metara. Za sada nema informacija kako je došlo do požara.

Pogledajte kako je vatra probijala krov fabrike "Sutjeska" na sinoćnjem video-snimku koji je napravio reporter našeg portala:

Podsetimo, na snimku koji smo objavili sinoć, se videla ogromna količina dima koja je prekrivala ulicu glavnog grada. U gašenju vatrene stihije sinoć je učestvovalo oko 30 vatrogasaca, a na jednoj od fotografija sa lica mesta moglo se videti kako vatrogasci preskaču ogradu kako bi se borili sa požarom. Inače, početkom novembra na istom mestu izbio je požar u napuštenoj zgradi, kada su 43 vatrogasca učestvovala u gašenju vatre.

(MONDO)