EKSKLUZIVNO!

OBRT U SLUČAJU UKRADENE TORBICE U CENTRU BEOGRADA! Mondo otkriva detalje slučaja koji je uznemirio Beograđane! (VIDEO)

Autor Aleksandar Blagić

Javnost se digla na noge zbog ukradene muške torbice u jednom kafiću u centru Beograda, a MONDO saznaje da se ceo slučaj razrešio na miran i pravedan način - žena koja je uzela torbicu ju je vratila vlasniku.

Izvor: Nadzorne kamere/screenshot

Zbog snimka sa sigurnosnih kamera iz jednog kafića u centru Beograda koji se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra, javnost se podigla na noge. Na njemu se vidi nekoliko praznih stolova i stolica i žena koja uzima mušku torbicu u kojoj su bili novac i dokumenta.

Prema saznanjima MONDA iz izvora koji je blizak muškarcu koji je zaboravio svoju torbicu, žena koja je uzela torbicu je vratila novac vlasniku. U torbici su bili i veća svota novca kao i dokumenta, a žena nije ništa uzela iz tuđe torbice već je sve uredno vratila.

Komentari na ovu vest su bili svakojaki. Bilo je ljudi koji su tvrdili da torbica i ne treba da se vrati vlasniku jer je "nesmotren" čim je zaboravio na nju, dok su drugi govorili da mu se torbica mora vratiti bez obzira koliko novca se nalazi u njoj. Na svu sreću, sve se dobro završilo i torbica je vraćena svom vlasniku koji nije ostao bez novca i dokumenta.

(MONDO)