Beograd na Mondu

VOZIO PORED GROBLJA U KALUĐERICI, PA DOŽIVEO ŠOK: "Čovek" nasred ulice - "Otreznio bih se u sekundi da vidim ovo"

Autor Ivana Vlajković

Nasred ulice u Kaluđerici postavljena je "lutka" u obliku čoveka.

Izvor: Instagram/Printscreen/serbialive_beograd

Na društvenim mrežama objavljen je neverovatan snimak koji je nastao u Kaluđerici. Na njemu se vidi stolica koja se nalazi nasred ulice, a na kojoj "sedi čovek". Tako se čini na prvi pogled, međutim reč je o improvizanoj lutki veličine čoveka

Snimak i fotografije objavljeni su na Instagram stranici "serbialive_beograd". Kako je objašnjeno na društvenoj mreži, neko je ukrao šahtu, a lutka služi kao upozorenje. "Ukrali su šahtu u Kaluđerici i kako to ide stavljali ljudi svašta da upozore i neki komšija uzeo i malo ukrasio, fino me je upozorilo u 12 uveče, mrtav posle posla i treninga. Željka Milivojevića, Kaluđerica i još odmah pored groblja kao šlag na tortu", navedeno je u opisu. 

Na snimku se vidi da "lutka" zaista podseća na čoveka. Komšija koji je postavio šaljivo upozorenje uložio je veliki trud. Čak je napravio i da je "čovek" prebacio jednu nogu preko druge. "Lutki" je obukao duks i farmerke, a na "glavu" joj je stavio kapuljaču. 

Brojni korisnici društvene mreže komentarisali su prizor. "Sad je smešno, ko zna kako bih ja reagovala da vidim ovako nešto", "I pijan bi se otreznio. Bolje i ovo nego točak u šahti", "Ovako je bar sigurno da niko neće upasti u rupu", "Prestravio sam se", samo su neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

(MONDO)