Beograd na Mondu

STRAŠNO! VOŽNJU OD AERODROMA DO BEOGRADA NA VODI NAPLATIO 100 €: Muškarac sve snimio - Taksista dao šokantan odgovor

Autor Ivana Vlajković

Taksista je naplatio 100 evra vožnju od aerodroma do Beograda na vodi.

Izvor: Profimedia

Pojedini vozači taksija spremni su da vožnju u Beogradu naplate skuplje nego što ona košta. Objava na društvenim mrežama potvrđuje ovu tvrdnju. 

Kako je objavljeno na Instagram stranici Serbialive_beograd, vozač taksija je strancu naplatio 100 evra (oko 11.700 dinara) za vožnju od Aerodroma Nikola Tesla do Beograda na vodi. Taksista je prepoznao da je muškarac, koji je ušao u njegovo vozilo stranac, pa je iskoristio situaciju. 

Međutim, nije znao da je muškarac koji je došao iz Amerike nekad živeo u Beogradu. S obzirom na to da je živeo u našem glavnom gradu, muškarac je znao da cena nije regularna i odlučio je snimi taksimetar mobilnim telefonom. 

Snimak je na Instagramu objavila njegova drugarica. 

Izvor: Serbialive_beograd

"Drug je došao iz Amerike (stranac je), uzeo taksi od aerodroma do Beograda na vodi. Ovoliko je otkucalo, a još nije ni stigao do Novog Beograda. Naplatio mu je 100 evra do Beograda na vodi. Drug je rekao kako to nije cena, jer je živeo u Beogradu, na šta je pokvareni taksista rekao: "Pa ovo su ti nove cene". Umoran od puta, nije imao živaca da se raspravlja. Tablice je upisao, a ja sam poslala komunalcima", napisano je u objavi.

BONUS VIDEO: 

(MONDO)