Beograd na Mondu

Dočekajte Novu uz vatromet dobrih vibracija! Dejan Petrović vas očekuje na fantastičnom koncertu 31. decembra u Beogradu

Izvor Promo

Ako verujete da se po dočeku godina poznaje, onda je muzičko-scenski spektakl u Beogradu na vodi pravi izbor za vas!

Izvor: Promo

Dejan Petrović i Big Bend, muzičar koji donosi zvuk trube i kreator moderne tradicije, nastupaju u najluđoj noći na platou pored Starog savskog mosta. I ovog puta čuveni majstor trube sa svojim bendom držaće atmosferu na visokom novou, a publiku očekuju kako stare srpske numere, tako i autentične obrade domaćih i starih pesama.

Ovaj koncert biće pravi spektakl, što obećava i Sara Jo, čiji nastupi su ugođaj za sva čula. Pevačica je poznata po svojim muzičko-secenskim nastupima, tako da će se i za doček 2024. godine u Beogradu na vodi pobrinuti da doživljaj njenih dobro poznatih hitova bude potpun.

Fantastičan trio The Frajle, Novosađanke koje već 15 godina plene ceo region svojim panonskim pop zvukom učiniće da koncert bude najlepša ulaznica u 2024. godinu.

Beograd na vodi će i ovaj put tradicionalno uvesti svoje posetioce u novu godinu. Dođite da uživamo u dobrim vibracijama najluđe noći.