Beograd na Mondu

SRAMOTA! Decu u parkiću u Beogradu gađaju jajima, lukom i jabukama

Autor Ivana Vlajković

Decu u parkiću na Medaku gađaju jajima, lukom i jabukama.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Printscreen Instagram moj_beo_grad

Na društvenim mrežama postavljena je objava koja je šokirala mnoge. U njoj se navodi da u beogradskom naselju Medaković III u Beogradu decu gađaju jajima, jabukama i lukom. 

Objava je okačena na Instagram stranicu "Moj_beo_grad_". "U naselju Medaković III u parku gađaju decu jajima, lukom i jabukama sa terase neprestano već danima. Pogodili su decu nekoliko puta. Nisam tačno sigurna koji je ulaz ali smo slikali terasu. Sramota", navodi se.

Izvor: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

Podsetimo, u junu prošle godine na društvenim mrežama je objavljen snimak na kom se vidi kako je jedan stariji muškarac napao dvojicu maloletnika jer su prodavali ceđene sokove na Kalemegdanu. "Deca su za vreme raspusta samo cedila sokove i izašla da zarade za džeparac, da bi ih čovek od 50 plus godina napao. Dete je izbezumljeno. Toliko napadnuto da je prilikom čovekovog nasilja ostalo bez patike.

Čovek je nasred Kalemegdana fizički napao dete i udario ga nekoliko puta jer dva maloletna dečaka prodajom sokova prave 'konkurenciju' njemu koji ima štand. Zavodi red i kaže kako je Kalemegdan njegov. Većina ljudi je samo gledala, pazite svoju decu", napisala je devojka koja je snimila čoveka i odbranila dečake.

BONUS VIDEO: 

(MONDO/I.V.)

Tagovi