PREMINUO STOLE, PRODAVAC PLJESKAVICA KOD ŠKOLE! Način na koji su se đaci iz Beograda oprostili od njega cepa dušu

Preminuo čika Stole koji je prodavao pljeskavice kod škole u Beogradu. Gest đaka će vas raznežiti.

N1 TV/Screenshot

U moru ružnih vesti, danas je u Beogradu osvanula jedna tužna, ali dirljiva. Ovo je priča o Stoletu, prodavcu pljeskavica ispred OŠ Laza Kostić u bloku 23 na Novom Beogradu. Stojan Rončević je nedavno preminuo, a dirljivi gest njegovih svakodnevnih, malenih mušterija je najlepša stvar koju ćete videti danas.

Na X nalogu Udruženja stanara bloka 22 osvanule su fotografije malog crvenog kioska ispred OŠ Laza Kostić. Deca koja su ovde svakodnevno kupovala pljeskavice, grickalice i sokiće, oblepila su kiosk crtežima i oproštajnim porukama upućenim preminulom Stoletu, prodavcu kojeg su svi obožavali i koji svako dete iz kraja znao po imenu.

"Jedna od najlepših stvari koje će te videti danas. Preminuo je čika koji je držao kiosk sa hranom ispred oš laza kostić u bloku 23. Deca su mu ukrasila kiosk porukama i cvećem", piše ispod objave na X-u.

"Zaslužimo svi u životu nekad nešto. Osmeh, pohvalu, diplomu… Retki zasluže orden ili dva. Ali najređi zasluže ovako čistu, neiskvarenu ljubav cele jedne omladine. Ljubav cele zajednice. Pozivam vas da u sredu, 29. maja u 20h dođemo sa decom ispred kioska i odamo počast svetlu bloka 23, našem Stoletu.

Zaslužio je da ga se zauvek sećamo po velikom dobru! Dođite da podelimo ta sećanja. A Stole, ti ako gledaš, nadam se da vidiš koliko si samo bio voljen!“, piše na stranici Blok 23 – Novi Beograd na Facebooku.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ZA OVAJ POSAO VAM NE TREBA NI SREDNJA ŠKOLA, A PLAĆEN JE ODLIČNO! Suvlasnica kompanije: Prijava je jednostavna, potražnja ogromna  Kurir televizija

 (City magazin/MONDO/J.D.)