INFO TABLA NE RADI MESEC DANA! Iz Sekretarijata nam objasnili kome Beograđani da prijave kvarove

Mnogi se pitaju kome da se obrate kad ne rade info table na stanicama u Beogradu.

Mondo

Na pojedinim stanicama u Beogradu ne rade info table koje služe da obaveste građane kad dolazi vozilo Javnog komunalnog preduzeća Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd".

"Na stanici Toplička u Ulici Svetog Nikole kod Novog groblja info tabla ne radi najmanje mesec dana. Takođe već nekoliko dana ne rade table na stanici Palilulska pijaca. Veoma je korisno što postoje table koje nas obaveštavaju kad stiže autobus i onda je šteta kad ne rade", kazao je za MONDO Beograđanin Petar Dragišić koji nam je poslao i fotografije. 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovorili su za naš portal da će pomenute info table biti popravljene u najkraćem mogućem roku.

"Građani mogu da očekuju popravku informacionih LED totema u roku od 24 časa od momenta prijema mejla, ukoliko vremenski uslovi dozvoljavaju postupanje na terenu. U protivnom, popravka sledi u najkraćem periodu u zavisnosti od vrste otkaza koji su u domenu odgovornosti ovog Sekretarijata. Sekretarijat ne može uticati na dinamiku popravke kvara na mreži Javnog osvetljenja, zameni udarenog/oborenog stuba javnog osvetljenja, pada napona i tako dalje od čega zavisi regularno funkcionisanje informacionog LED totema", naveli su. 

Za portal MONDO su objasnili i ko vrši proveru da li rade info table na stajalištima u Beogradu.

"U okviru unapređenja obaveštajnog sistema za putnike Sekretarijat za javni prevoz je realizovalo ugradnju informacionog LED totema - elektronskog stajališnog stuba na 1000 stajališta javnog prevoza. Istom prilikom sa izabranim privrednim subjektom dogovoren je i monitoring sistem u funkciji konstatovanja mogućih problema u radu", navodi se. 

Iz Sekretarijata za javni prevoz su za naš portal istakli da građani kvarove na info tablama mogu da prijave na mejl adresu info@bgprevoz.rs.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Uveli smo plaćanje karte uz aplikaciju, uveli smo i plaćanje javnog prevoza kreditnom karticom, bez obzira o kojoj kartici je pitanje  Video plus