AMERIKANAC DOVEO OCA U BEOGRAD, PRESELI MU ĆEVAPI: Jedva pristao da sedne u juga, šok usledio kad je čuo Sinana Sakića

Američki muzičar Džastus Rajd, doveo je oca u Beograd, koji po svemu sudeći, nije bio oduševljen srpskom prestonicom.

Instagram/justus_reid/Printscreen

Američki muzičar i komičar Džastus Rajd, na Tiktoku ima preko 600.000 pratilaca i milionske preglede na Jutjubu, koje su mu donele veliku prepoznatljivost. Džastus je jednom prilikom objavio i snimak iz Beograda, sa svojim ocem koji je prikupio brojne simpatije. Video je sakupio čak dva miliona pregleda, ima skoro 1.800 komentara, što ga čini najgledanijim i najpopularnijim videom na njegovom profilu na TikToku.

"Tata je došao iz Amerike da me vidi, a sada ću ga naučiti da bude Balkanac", rekao je Džastus na početku snimka i prvo što je uradio - odveo je tatu na ćevape. Iako bi svi očekivali oduševljenje jer - ćevapi su ćevapi, još u somunu sa lukom i kajmakom, tata je imao onaj izraz lica male dece koja znaju da će moraju da jedu hranu koja im se gadi.

"Možemo li da odemo u Mekdonalds", upitao je nezadovoljni otac tugaljivim glasom

Džastus je odlučio da tatu provoza 'svojim novim kolima', ispostavilo se da je u pitanju čuveni Jugo, na šta je za sina samo imao komentar: "Tvoj brat vozi Mercedes".

Amerikancu se ipak izuzetno svidela naša muzika, pa je čak pokušao i da zapeva, a pesma koja ga je "pokrenula" je hit Sinana Sakića "Trezan". Naziv pesme je i jedina reč koju je naučio da izgovara.

(Mondo, I.L.)