• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zna se ubica iz Beograda, traži se po svetu

Izvor mondo.rs

Beogradska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, rasvetlila ubistvo Davorina Baltića (1978) počinjeno 1. januara 2018. godine.

Crnogorski državljanin D.B (40) je ubijen u Ulici Internacionalnih brigada na Vračaru u Beogradu, saopšteno je iz MUP Srbije.

Detalji brutalne likvidacije u Žarkovu

Protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca je nadležnom tužilaštvu podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je u garaži jedne zgrade na Vračaru iz automatskog oružja ispalio više hitaca u Baltića. koji je preminuo na licu mesta.

Direktor policije Srbije Vlаdimir Rebić tada je rekao da je ubijeni muškarac od ranije poznаt crnogorskoj i srpskoj policiji i dа sve ukаzuje dа se rаdi o obrаčunu između kriminаlnih grupа.

Na mestu suvozača bila je kuma njegove supruge, policajka koja je u vreme napada bila na dužnosti, a koja je pištolj ubijenog posle likvidacije bacila u kontejner, pisale su "Večernje novosti".

Za osumnjičenim je raspisana međunarodna poternica i u saradnji sa policijama drugih država radi se na njegovom pronalasku i hapšenju.

Ministarstvo nije saopštilo ime čoveka s poternice, čak ni inicijale.

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Меги

Рекла им кума полицајка ко је.

Zoccc

" Za osumnjicenim je raspisana poternica i trazi se u celom svetu" ??? A u zadnjoj recenici ovog clanka pise " ministarstvo nije saopstilo inicijale ,ni ime i prezime osumnjicenog" . Pa cekaj malo......Koga onda traze ? Gospodina Maglu ? Kako traze nekoga bez imena i prezimena ? Opet jedan spin za zatucani narod. Ne traze oni nikoga, koga i slucajno nahvataju,puste zbog nedostatka dokaza ,pa sve opet u krug. Ovima odgovara haos na ulicama,farme,parovi ,skandali u Srbiji itd.

Srb

Rezime: Naći će se nikad.