Njegovo ostaci otkriveni su 23. jula nedaleko od mesta gde je poslednji put viđen. To područje pretraživano je više puta, ali je tragačima posao otežala bujna vegetacija.

Nakon njegovog nestanka stizale su informacije koje su porodici davale nadu da je živ. Između ostalog, nadzorna kamera na benzinskoj pumpi na auto-putu kod Paraćina snimila je čoveka za koga se sumnjalo da je on. Postojala je dojava da je viđen u Kragujevcu, ali se ispostavilo da je i ona bila pogrešna.

Miodraga je poslednja videla njegova supruga Mimica sa kojom je bio u Skorici gde su došli da bi obišli porodično imanje. Kako je tada kazala, muža je ostavila u kolibi, da bi se odmorio, dok je ona otišla da pogleda njivu. Kada se vratila, nije ga zatekla, pa se zabrinula a kako nije pronađen ni posle nekoliko sati, njegov nestanak je prijavila policiji.

"Ova bol nikada neće nestati, ali bar imamo neki kraj. Želim samo da ga sahranim i da se slična stvar nikada nikome ne desi", rekla je Miodragova ćerka Olga koja nije odustajala od potrage do poslednjeg trenutka nadajući se da će oca pronaći živog.

(MONDO/Telegraf)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.