On je kritikovao pojedine političare i medije da su "zlonamerno i netačno" optužili policiju da je htela da sakrije nešto.

"Ne samo da je istog momenta o svemu obavešteno nadležno tužilaštvo, već su do sada obavljeni razgovori i sa oštećenim, ali i sa više ljudi koji su te večeri bili prisutni na mestu događaja.O svemu su sačinjene službene beleške i upoznat je tužilac, te stoga pokušaji pojedinih političara i medija da obmanu javnost tvrdnjama kako je policija nešto htela da sakrije ne samo da su netačni, već su i zlonamerni i tendenciozni", izjavio je Šušnjić.

Kako je naveo, očigledno je njihov cilj narušavanje ugleda policije i pripadnika PU Novi Sad koji rade na rasvetljavanju slučaja.

Inače, MUP je prethodno saopštio da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (1990) osumnjičenim da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i naneo mu teške telesne povrede i pozvao je građane da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223 ukoliko imaju informacije o ovom slučaju.

Mondo - Agencije 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.