U večerašnjoj emisiji "Hit tvit" na televiziji "Pink", gostovao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je otkrio šokantne fotografije monstruoznih zločina Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe.

Javno su prikazane slike zaplenjenih paketa kokaina, kao i zajedničke fotografije Belivuka i Marka Miljkovića, ali ono što bilo teško gledati su prizori izmasakriranih tela za koje je Vulin rekao da pripadaju "navijačima Partizana".

Odsečene glave i stopala, noževi zabodeni u leđa i krv na sve strane... Ipak, fotografija koja je posebno izazvala jezu je ona na kojoj sa još uvek živim, ali krvavim, muškarcem, poziraju Belivuk i kako je Vulin otkrio - njegov vojnik Srđan Lalić. Ministar unutrašnjih poslova je rekao da je kasnije žrtva "zaklana", ali ono što će mnogima ostati urezano s te fotografije je činjenica da se Belivuk smeši, a Lalić ima kez od uva do uva dok se sprema na dalje zločine.

"Ovo su Belivuk i Lalić, ovaj čovek je još živ, ali zaklaće ga, neće ostati živ", rekao je Vulin dok je opisivao fotografiju:

veljko belivuk i srdjan lalic
TV Pink/Printsccreen Veljko Belivuk i Srđan Lalić drže žrtvu

Nedavno je bilo ponovno saslušanje Belivuka i njegove grupe zbog sumnje i novih dokaza da su potencijalno izvršili još dva ubistva, a žrtve su Lazar Vukićević i Aleksandra Gligorijević Puki. Kako dalje navodi tužilaštvo, proizlazi da su i Vukićević i Gligorijević likvidirani jer su pripadali suparničkoj ekipi od one koju je predvodio Belivuk i zato što su njeni članovi pratili Belivuka i Miljkovića, a potom i planirali njihovo ubistvo.

U tom kontekstu se pominje Srđan Lalić kao učesnik u oba ova ubistva.

"Osumnjičeni su 14. oktobra 2020. na prevaru, a u dogovoru sa Belivukom i Miljkovićem, namamili Vukićevića da dođe na sastanak sa Nemanjom Đurićem u Radničku ulicu u Beogradu, koji ga je potom odveo do kuće u Ritopeku koju je pripadnicima Belivukove grupe stavio na raspolaganje Vlada Draganić", navodi se u dokumentu tužilaštva.

Pre nego što je Đurić dovezao Vukićevića do kuće u prigradskom naselju, u nju su došli okrivljeni Srđan Lalić, Marko i Miloš Budimir, Vlada Draganić, Dejan Tešić i više za sada nepoznatih osoba kako bi se spremili za likvidaciju.Nakon što su ubili Vukićevića, tvrdi tužilaštvo, osumnjičeni su pokušali da unište tragove zločina tako što su prostoriju brisali hemijskim sredstvima.

Aleksandar Gligorijević Puki, prema tvrdnjama tužilaštva, ubijen je 16. juna prošle godine iz gotovo istih razloga i po istom scenariju. Kako dalje navodi tužilaštvo, Belivuk i Miljković došli su do saznanja da Gligorijević suparničkoj navijačkoj grupi odaje informacije kuda se oni kreću i da planiraju da ih usmrte pucajući iz "snajpera".

"Belivuk i Miljković su toga dana na prevaru namamili Gligorijevića da oko 12 časova dođe na sastanak sa okrivljenim Markom Budimirom u Beton-halu. Posle izvesnog vremena, Budimir je odvezao Gligorijevića do kuće u Ritopeku u kojoj su već bili Belivuk, Draganić, Nikola Spasojević, Nebojša Janković, Srđan Lalić, Miloš Budimir i više nepoznatih osoba. Gligorijević je ubrzo ubijen iz bezobzirne osvete. Osumnjičeni su izvršenje krivičnog dela pokušali da prikriju tako što su Gligorijevićevu odeću isekli i stavili u kesu, a zatim upakovali u svoja vozila i odvezli u nepoznatom pravcu. Prostoriju u kojoj je zločin izvršen posuli su različitim hemijskim sredstvima kako bi uništili tragove", naveli su iz tužilaštva.

Pogledajte fotografije koje je Vulin otkrio, UPOZORAVAMO DA SLEDI UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

TV Pink / screenshot, TV Pnik/Printscreen Velja Nevolja slike Ritopek

(Mondo)